irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225  

22021.12.05. - Advent 2. vasárnapja

  1. Az adventi időszakban kedden és csütörtökön 6 órakor tartunk roráte miséket a donneri templomban, a taszári, a szentbalázsi és a bőszénfai templomban pedig a kihelyezett plakát szerinti időpontokban.
  2. Továbbra is folytatódik az adventi tartósélelmiszer-gyűjtés templomainkban. Köszönjük mindenkinek, aki eddig hozzájárult akár élelmiszerrel, akár pénzadománnyal a gyűjtéshez!
  3. Plébániánk is csatlakozott az Egymillió csillag a szegényekért gyertyás adománygyűjtéshez. A gyertyákért adott adománnyal is a plébániai karitászt támogathatjuk.
  4. Most vasárnap (dec. 5.) 18 órakor a donneri templomban adventi koncertet ad a Forte Brass Band. Szeretettel várunk mindenkit!
  5. Hétfőn (dec. 6.) 18 órakor tartja következő összejövetelét a Bibliás imacsoport a donneri templom közösségi termében.
  6. Csütörtökön (dec. 9.) 16 órától tartja összejövetelét a Máriás imacsoport a donneri templom közösségi termében. Az imacsoport kihelyezett egy dobozt, amelybe imaszándékokat várnak, melyekért imádkozni fognak a találkozóikon.
  7. Pénteken (dec. 10.) 16 órától csendes szentségimádást tartunk a donneri templomban, a 17 órai szentmisét pedig latin nyelven mutatjuk be.
  8. Pénteken (dec. 10.) 18 órakor adventi jótékonysági estet tartanak a Szent Imre templomban. Részletek a kihelyezett plakáton.
  9. Szombaton (dec. 11.) 16:30-kor meggyújtjuk a harmadik adventi gyertyát ünnepi zsolozsma keretében.
  10. Szombaton (dec. 11.) Varga László püspök atya fogja bemutatni az esti szentmisét a donneri templomban, ezt követően dicsőítő szentségimádást tartunk. A zenei szolgálatot az Ificsoport zenekara adja. Az ificsoport vendége szintén püspök atya lesz.
  11. Jövő vasárnap (dec. 12.) az esti szentmise gitáros lesz a donneri templomban.
  12. Két hét múlva szombaton (dec. 18.) adventi lelki délutánt tartunk a Ferences szegénygondozó nővérek vezetésével. A program 14 órakor kezdődik és a 17 órai szentmisével zárul a donneri templomban. A gyerekeknek külön kézműves foglalkozást tartunk a közösségi teremben.
  13. Aki szeretne Adoremus, Új ember, az Élő Kenyér vagy A szív újságra előfizetni a jövő év első félévére, kérjük, töltse ki az INFOPONT-ban található lapot és ugyanott adja le!

E-mail

irodaatkoine [pont] hu