irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225

2020.10.25., Évközi 30. vasárnap

„Szeresd felebarátodat, mint saját magadat.”
1.    Most vasárnap (okt. 25.) 15.30-kor lesz ministráns foglalkozás a donneri templomban. Minden ministránst szeretettel várunk, illetve szívesen fogadunk új tagokat is! 17 órakor gitáros szentmise lesz.
2.    Hétfőn (okt. 26.) szentségimádási napot tartunk a donneri templomban 8-18 óráig. 8-17 óráig csendes szentségimádás, 17 órától vezetett szentóra lesz, utána pedig ünnepi szentmise 18 órakor. Mindenkit szeretettel várunk! A szentségimádás alatt ki lesz helyezve egy doboz, amibe be lehet dobni azokat az imaszándékokat, amelyekért imádkozunk a szentmisében.
3.    Pénteken (okt. 30.) 18 órától lesz a felnőtt katekézis következő alkalma, melynek célja, hogy jobban megismerjük a hitünket. Minden felnőttet szeretettel várunk! A templom hátuljában elhelyezett dobozba várjuk az ötleteket és kérdéseket a felnőtt katekézishez.
4.    A Rózsafüzér Társulat titokcseréjét november 8-ra tesszük át az eredeti november 1-i időpontról, Mindenszentek ünnepe miatt.
5.    Pénteken (okt. 30.) 16 órától csendes szentségimádás lesz a donneri templomban, az utána következő szentmisét az októberben elhunytakért ajánljuk fel.
6.    Miserendváltozás! Októbertől kedden és csütörtökön reggel 7.20-kor vannak a szentmisék a donneri templomban. Ezeken a napokon este nincs mise!
7.    A Máriás imacsoport szerdánként tartja összejöveteleit. Mindenkit szeretettel várunk!
8.    Októberben az esti szentmisék előtt fél órával, illetve a reggeli szentmisék után rózsafüzért imádkozunk. Szeretettel várunk mindenkit!
9.    Szeretnénk elindítani a szentségi felkészítő hittant (katekumenátus) a Plébániai Unió területén. Szeretettel várjuk azon testvérek jelentkezését, akik felnőttként szeretnének megkeresztelkedni, elsőáldozni vagy bérmálkozni.
10.    Következő évi naptárak, kalendáriumok, hozsannák és egyéb imakönyvek az INFOPONT-ban kaphatók!
11.    Elindult új honlapunk: koine.hu címen, melyet folyamatosan frissítünk és bővítünk. Böngésszék bátran! Új email címünk: irodaatkoine [dot] hu
12.    A Szent Imre Plébánia személyesen kísért imahetet hirdet november 8-tól 13-ig a Manréza Lelkigyakorlatos Házzal közösen. A résztvevők naponta fél órát imádkoznak a Szentírással, és minden nap beszélnek a kísérővel. Ez a beszélgetés online történik. Jelentkezni a manreza.hu/kaposvar oldalon lehet október 31-ig.