irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225  

22023. február 5. - Évközi V. vasárnap

1. Most vasárnap (febr. 5.) 16:40-kor tartja titokcseréjét a Rózsafüzér Társulat, 17 órakor pedig gitáros mise lesz a donneri templomban.
2. A vasárnapi szentmisék végén Balázs-áldásban részesülhetnek azok, akik pénteken nem tudtak részt venni a szentmisén.
3. Kedden (febr. 7.) 19 órakor Taizé-i imaórát tartunk a szennai Skanzen közösségi terében. Szeretettel várunk mindenkit a közös imára.
4. Pénteken (febr. 10.) 16 órától szentségimádást tartunk a donneri templomban, 16:30-tól pedig gyónási lehetőség lesz, segítve azokat, akik szeretnék felvenni a betegek szentségét. 17 órakor pedig latin nyelvű szentmisét mutatunk be.
5. Pénteken (febr. 10.) tartjuk a Felnőtt katekézis következő alkalmát a donneri templom közösségi termében. Téma: Az evangéliumok keletkezése.
6. Szombaton (febr. 11.) tartjuk az Ificsoport idei első alkalmát a donneri templom közösségi termében, amely a 17 órai szentmisével kezdődik.
7. A jövő hétvégi szentmisék végén – a betegek világnapjához kapcsolódva – kiszolgáltatjuk a betegek kenetét az időseknek és a betegségben szenvedőknek. Aki szeretné felvenni a szentséget, előtte végezze el szentgyónását! A donneri templomban szombaton a 17 órai szentmisében lesz a szentség ünnepélyes kiszolgáltatása. (Aki csak a vasárnapi szentmisére tud jönni, az jelezze a sekrestyében, a mise után.)
8. Február 12. és 19. között rendezik meg idén a Házasság Hetét. A kaposvári programokról a hirdetőtáblán, valamint a www.csakazertis.hu weboldalon lehet tájékozódni.
9. Február 19-én, vasárnap a 17 órai szentmise a Házasok miséje lesz a donneri templomban. A szentmisék végén megáldjuk a házaspárokat.
10. Most vasárnaptól (febr. 5.) a Kaposszerdahelyi Önkormányzat házasságkötő termében (Kossuth u. 65.) tartjuk a 11 órai szentmisét. A terem az önkormányzat épületének emeletén található.
11. Bauman József zarándoklatot szervez február 27-én, hétfőn Szlovéniába Celje és Ptuj útvonalon. Indulás reggel 6 órakor az OBI-tól, érkezés 20 óra körül. A részvételi díj 10.000 Forint.
12. Bauman József zarándoklatot szervez Medjugorje-ba március 15. és 19. között. További részletek, valamint a program megtalálható a faliújságon.

E-mail

irodaatkoine [pont] hu