irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225  

22023. február 12. - Évközi VI. vasárnap

1. A most hétvégi szentmisék végén – a betegek világnapjához kapcsolódva – kiszolgáltatjuk a betegek kenetét az időseknek és a betegségben szenvedőknek. Aki szeretné felvenni a szentséget, előtte végezze el szentgyónását! A donneri templomban szombaton a 17 órai szentmisében lesz a szentség ünnepélyes kiszolgáltatása. (Aki csak a vasárnapi szentmisére tud jönni, az jelezze a sekrestyében, a mise után.)
2. Szerdán (febr. 15.) 19 órakor szentségimádást tartunk a zselickisfaludi templomban.
3. Hétfőnként és szerdánként 16:25-től rózsafüzért imádkozunk a donneri templomban hazánkért, a háború megszűnéséért Európában és a világban, saját szándékokért, valamint a földrengés áldozataiért és károsultjaiért.
4. Pénteken (febr. 17.) 16 órától szentségimádást tartunk a donneri templomban.
5. Február 12. és 19. között rendezik meg idén a Házasság Hetét. A kaposvári programokról a hirdetőtáblán, valamint a www.csakazertis.hu weboldalon lehet tájékozódni.
6. Február 19-én, vasárnap a 17 órai szentmise a Házasok miséje lesz, melynek keretében külön szeretettel imádkozunk a házastársakért; a házaspárok megújítják házassági fogadalmukat, valamint áldásban részesülnek a donneri templomban.
7. Bauman József zarándoklatot szervez február 27-én, hétfőn Szlovéniába Celje és Ptuj útvonalon. Indulás reggel 6 órakor az OBI-tól, érkezés 20 óra körül. A részvételi díj 10.000 Forint.
8. Bauman József zarándoklatot szervez Medjugorje-ba március 15. és 19. között. További részletek, valamint a program megtalálható a faliújságon.

E-mail

irodaatkoine [pont] hu