irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225  

22022.05.01. - Húsvét III. vasárnapja

  1. Most vasárnap (máj. 1.) 16:30-kor tartja titokcseréjét a Rózsafüzér Társulat.
  2. Kedden (máj. 3.) este 17.30-tól Bibliaórát tartunk Simonfán a plébániaépületben (Simonfa, Petőfi út 32.). Szeretettel hívunk mindenkit, aki szeretne jobban megismerkedni a Szentírással!
  3. Szerdán (máj. 4.) este 17:10-kor litániát imádkozunk, majd 17:30-kor szentmisét tartunk a Kaposhegyi kápolnában. Aznap a donneri templomban nem lesz mise.
  4. Csütörtökön (máj. 5.) 18 órától tartja összejövetelét a Máriás imacsoport a donneri templom közösségi termében. Az imacsoport kihelyezett egy dobozt, amelybe imaszándékokat várnak, melyekért imádkozni fognak a találkozóikon. Szeretettel várják új tagok jelentkezését is.
  5. Pénteken (máj. 6.) 16 órától csendes szentségimádást tartunk, 16.30-tól pedig gyónási lehetőség is lesz, majd 17 órakor a Rózsafüzér Társulatért mutatunk be szentmisét a donneri templomban.
  6. Pénteken (máj. 6.) 18 órakor tartjuk a Felnőtt katekézis következő alkalmát a donneri templom közösségi termében.
  7. Szombaton (máj. 7.) tartjuk a Kálvária kápolna szentségimádási napját 10 és 16:30 között. Feliratkozni az INFOPONT-on lehet.
  8. Jövő hétfőn (máj. 9.) plébániai zarándoklatot szervezünk Bauman József vezetésével Máriakéméndre. Indulás 6:45-kor Batéról, majd körülbelül 7:30-kor a donneri templomtól. A részvételi díj 5.000 Ft. Jelentkezni az INFOPONT-ban lehet.
  9. Májusban minden 17 órai szentmise előtt litániát imádkozunk Szűz Mária tiszteletére a donneri templomban 16:40-től.
  10. Június 4-én, szombaton a Szent Imre Plébániával közösen plébániai napot tartunk a Gyertyános parkerdőben. Tartalmas programokkal várjuk a híveket – a legkisebbektől a dédszülőkig bezárólag – hogy ezt a napot együtt tudjuk tölteni. Erre a napra szeretnénk egy főzőversenyt is meghirdetni. Részletek a kihelyezett plakáton, valamint az atyáknál. A főzőversennyel kapcsolatban érdeklődni Csaba atyánál lehet.
  11. Elindult a jelentkezés a Szennai Gyerektáborba, valamint a balatonszemesi Ifitáborba. Részletek a honlapon, valamint a kihelyezett plakátokon találhatók.
  12. Kérjük az adóbevallásukban jelöljék meg a Magyar Katolikus Egyházat az adó 1%-ának támogatásával. Ezt akkor is megtehetik, ha nincs adófizetési kötelezettségük valamilyen oknál fogva. A technikai szám: 0011. Köszönjük a támogatást!
  13. Eloldozva lelkinapot tartanak a Püspökségen május 14-én. Ez a lelkinap segít a felkészülésben, hogy Eloldozva imát kérj magadért. Mindannyiunknak szüksége van a szabadulásra. A program regisztrációhoz kötött. További információ a plakáton, valamint a www.joppe.hu oldalon.

E-mail

irodaatkoine [pont] hu