irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225  

22022.04.17. - Húsvétvasárnap

  1. Köszönjük mindenkinek, aki a templomaink takarításában, díszítésében részt vett, adományaival támogatta, valamint szolgálatával szebbé tette a szertartásokat.
  2. Jövő héten – Húsvét nyolcadában – minden nap este 17 órakor tartunk ünnepi szentmisét a donneri templomban.
  3. Szerdán (ápr. 20.) 19 órakor a zselickisfaludi templomban szentségimádást tartunk.
  4. Csütörtökön (ápr. 21.) 18 órától tartja összejövetelét a Máriás imacsoport a donneri templom közösségi termében. Az imacsoport kihelyezett egy dobozt, amelybe imaszándékokat várnak, melyekért imádkozni fognak a találkozóikon. Szeretettel várják új tagok jelentkezését is.
  5. Pénteken (ápr. 22.) 16 órától csendes szentségimádást tartunk a donneri templomban.
  6. Szombaton (ápr. 23.) a 15:30-kor kezdődő szentmisében munkatársunkat, Gyürüsi Zsoltot lektorrá avatja Varga László püspök atya a kaposvári Székesegyházban. Akolitussá avatására június 18-án kerül sor szintén a Székesegyházban.
  7. Jövő vasárnap (ápr. 24.) 15 órakor tartjuk a Donneri randevúk következő alkalmát a donneri templom közösségi termében. A program Balázs Péter és Judit Keresd a csodát! című előadásával kezdődik, ezután beszélgetés, majd szentmise lesz. A program alatt gyermekfelügyeletet biztosítunk.
  8. Jövő vasárnap (ápr. 24.), Irgalmasság vasárnapján 16 órától vezetett szentségimádást tartunk a donneri templomban, amely egyben a Jézus Szíve Családja imaórája is.
  9. Jövő vasárnap (ápr. 24.) a 17 órai szentmise gitáros lesz a donneri templomban.
  10. Június 4-én, szombaton a Szent Imre Plébániával közösen plébániai napot tartunk a Gyertyános parkerdőben. Tartalmas programokkal várjuk a híveket – a legkisebbektől a dédszülőkig bezárólag – hogy ezt a napot együtt tudjuk tölteni. Erre a napra szeretnénk egy főzőversenyt is meghirdetni. Részletek a kihelyezett plakáton, valamint az atyáknál.
  11. Elindult a jelentkezés a Szennai Gyerektáborba, valamint a balatonszemesi Ifitáborba. Részletek a honlapon, valamint a kihelyezett plakátokon találhatók.
  12. Szentbalázsról utazást szerveznek Erdélybe 2022. június 10. és 15. között. Részletek a kihelyezett szórólapokon, valamint a honlapunkon érhetőek el.
  13. A donneri templom előtti téren szeretnénk állítani egy új keresztet, a bejárat melletti vitrinben megtekinthető a kereszt terve. Adományukat a szórólapon található bankszámlaszámra küldhetik „kőkereszt” megjegyzéssel, vagy borítékban a sekrestyében, az INFOPONTON, valamint az irodában lehet leadni. Köszönjük!
  14. Kérjük az adóbevallásukban jelöljék meg a Magyar Katolikus Egyházat az adó 1%-ának támogatásával. Ezt akkor is megtehetik, ha nincs adófizetési kötelezettségük valamilyen oknál fogva. A technikai szám: 0011. Köszönjük a támogatást!

E-mail

irodaatkoine [pont] hu