irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225  

22022. október 2. - Évközi XXVII. vasárnap

1. Most vasárnap (okt. 2.) tartjuk a szentbalázsi templom búcsúját a 11 órakor kezdődő szentmisében.  Imádkozzunk az ottani közösségért!
2. Októberben a reggeli szentmisék után, valamint az esti szentmisék előtt 16:25 órától rózsafüzért imádkozunk a donneri templomban.
3. Most vasárnap (okt. 2.) 16 órakor kezdődik a rózsafüzér imádkozása és 16:40-től tartja titokcseréjét a Rózsafüzér Társulat.
4. Szerdán (okt. 5.) 17:30-kor a Kaposhegyi kápolnában tartunk szentmisét.
5. Máriás imacsoport lesz csütörtökön (okt. 6.) 16 órától a donneri templom közösségi termében. A kihelyezett dobozba várják az imaszándékokat és új tagok jelentkezését is.
6. Pénteken (okt. 7.) 16 órától szentségimádást tartunk, majd 17 órakor szentmisét mutatunk be a Rózsafüzér Társulatért a donneri templomban. Elsőpéntek lévén 16:30-tól gyónási lehetőség is lesz.
7. Jövő vasárnap (okt. 9.) tartjuk a taszári és a zselicszentpáli templom búcsúját a 9:30-kor kezdődő szentmisékben. Zselicszentpálon 10 gyermek először járul szentáldozáshoz. Imádkozzunk az ottani közösségekért és az elsőáldozókért!
8. Szeretettel várjuk azoknak a felnőtteknek a jelentkezését, akiknek valami okból kifolyólag elmaradtak a szentségfelvételek (keresztség, elsőáldozás, bérmálás), és szeretnék ezt pótolni.
9. Október 22-én, szombaton Országos Karizmatikus Találkozó lesz Kaposváron a Kaposvár Arénában. A programról részletek találhatók a kihelyezett plakáton. A szervezők várják önkéntesek jelentkezését is, akik a jegyárúsítástól kezdve a vendégek terelgetéséig szívesen segítenek. A program alatt folyamatos szentségimádás lesz, amelyre jelentkezőket várnak, hogy mindig legyen imádkozó a kihelyezett Oltáriszentség előtt. Jelentkezni az INFOPONT-on lehet.
10. Október 28. és 30. között Plébániai Családos hétvégét tartunk Bárdudvarnokon, amire szeretettel hívjuk és várjuk a plébániánkhoz tartozó házaspárokat és családokat. A program ideje alatt gyermekfelügyeletet biztosítunk. Jelentkezési határidő: október 15. Jelentkezni a honlapon és az INFOPONTON lehet.
11. Az INFOPONT-on kapható plébániai uniós póló, melynek ára 5.000 Ft. A póló megvásárlásával a közösségeink programjait támogathatják.
12. Megérkeztek a jövő évi kalendáriumok és naptárak, ezeket az INFOPONT-on lehet beszerezni.
13. 2022. október 1. és november 28. között népszámlálás zajlik Magyarországon. A népszámlálás nagyon fontos esemény nemcsak Magyarország, de a magyar katolikusok életében is, ezért arra buzdítunk minden katolikust, hogy a népszámlálás alkalmával vallja meg a római katolikus valláshoz tartozását. Akinek esetleg szüksége van segítségre az online kitöltésben kérjük jelezze és segítünk.

E-mail

irodaatkoine [pont] hu