irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225  

22023. március 5. - Nagyböjt II. vasárnapja

1. Jövő vasárnap (márc. 12.) a Szent Imre és a donneri templom közös taizéi kórusa fog szolgálni a 8:30-as szentmisén, amelyet a Duna TV közvetít 11 órakor. Szeretettel hívjuk a testvéreket, hogy jelenlétükkel is tegyenek tanúságot hitükről és közösségünkről.
2. Most vasárnap (márc. 5.) 16:40-kor tartja titokcseréjét a Rózsafüzér Társulat, ezt követően pedig gitáros szentmise lesz a donneri templomban.
3. Csütörtökön (márc. 9.) 16 órától tartja összejövetelét a Máriás imacsoport a donneri templom közösségi termében. A kihelyezett dobozba várják az imaszándékokat és új tagok jelentkezését is.
4. Pénteken (márc. 10.) 16 órától csendes szentségimádást tartunk, 16.25-től pedig keresztutat imádkozunk a teremtett világ értékeinek védelméért, majd ezt követően latin nyelvű szentmisét mutatunk be.
5. Pénteken (márc. 10.) a Felnőtt katekézis keretében beszélgetést tartunk a teremtésvédelem kérdéseiről és témájáról, meghívott vendégek segítésével.
6. Szombaton (márc. 11.) tartjuk az Ificsoport következő alkalmát a donneri templom közösségi termében, melyen Szabó Szonja református lelkész lesz a vendégünk. Az alkalom a 17 órai szentmisével kezdődik.
7. Március 25-én, szombaton tartjuk plébániánk nagyböjti lelki délutánját. Lelkigyakorlatos vendégünk Dr. Frankó Tamás atya, az Esztergomi Hittudományi Főiskola rektora lesz. A program 15 órakor lelkigyakorlatos előadással kezdődik, 16:15-kor keresztút, 17 órakor szentmise, majd dicsőítő szentségimádás. A lelki program alatt gyónási lehetőség lesz. 15 órától a szentmise kezdetéig a gyermekek számára nagyböjti kézműves programot tartunk.
8. A falvakban március 22. és 24. között tartjuk a nagyböjti lelkigyakorlatunkat Eredics Gergő atya vezetésével. Részletek a kihelyezett plakáton.
9. Ferenc pápa április 28. és 30. között hazánkba látogat. Az április 30-i pápai szentmisére szeretnénk buszt indítani. A busz hajnali 5 órakor fog indulni a donneri templom elől. Az út önköltsége: 5.000 Forint. Jelentkezni az INFOPONTON, az irodában, valamint online lehet.
10. Hétfőnként és szerdánként 16:25-től rózsafüzért imádkozunk a donneri templomban hazánkért, a háború megszűnéséért Európában és a világban, saját szándékokért, valamint a földrengés áldozataiért és károsultjaiért.
11. Keresztutak: kedd 17 óra Bőszénfa, péntek 17:30 Simonfa, 18 óra Szentbalázs.
12. Nagyböjtben minden pénteken nyitva tartjuk a Kálvária kápolna kapuját 10 óra és 18 óra között. Ha valaki szeretne imádkozni vagy keresztutat járni, ide bátran betérhet.

E-mail

irodaatkoine [pont] hu