irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225  

22023. március 26. - Nagyböjt V. vasárnapja

1. Most vasárnap (márc. 26.) a Szentföldi keresztények javára tartjuk a perselygyűjtést. Köszönjük a nagylelkű adományokat!
2. Most vasárnap (márc. 26.) kezdődik a nyári időszámítás. Az órákat hajnali 2 órakor 3 órára állítjuk. A vasárnapi misék már eszerint fognak kezdődni.
3. Szerdán (márc. 29.) 15:30-kor élő rózsafüzér indul a Kálvária kápolnától és érkezik a donneri templomhoz, érintve a Kaposhegyi kápolnát is. A rózsafüzér imádságot a békéért ajánljuk fel. A gyülekező 15 órakor lesz a Kálvárián. Szeretettel hívunk mindenkit, aki szeretne becsatlakozni az imádságba!
4. Csütörtökön (márc. 30.) 16 órától tartja összejövetelét a Máriás imacsoport a közösségi teremben. A kihelyezett dobozba várják az imaszándékokat és új tagok jelentkezését is.
5. Pénteken (márc. 31.) 16 órától csendes szentségimádást tartunk, 16.25-től pedig keresztutat imádkozunk, majd a 17 órai szentmisét a márciusi elhunytakért ajánljuk fel a donneri templomban.
6. Jövő vasárnap (ápr. 2.) Virágvasárnap ünnepét tartjuk. A 8:30-as szentmisén barkamegáldás és énekelt passió lesz. Bíztatunk mindenkit, akinek lehetősége van, hozzon magával barkaágat.
7. Jövő vasárnap (ápr. 2.) 16:40-kor tartja titokcseréjét a Rózsafüzér Társulat a donneri templomban.
8. Nagyböjti tartós élelmiszergyűjtést tartunk templomainkban. Köszönjük mindenkinek az adományokat, amelyeket húsvét előtt osztunk szét a rászorulók között a plébániai Karitász közreműködésével.
9. Érkezett néhány új könyv az INFOPONT-ra, szeretettel ajánljuk a testvérek figyelmébe, akár húsvéti ajándékként is.
10. A kaposvári Jubilate Imádság Háza Meghívtál zenekara és barátai „Jézus és a kereszt” címmel adnak koncertet április 3-án, hétfőn 18 órakor a Székesegyházban.
11. Húsvét előtt szeretnénk meglátogatni azokat az időseket és betegeket, akik nem tudnak eljönni a templomba. Kérjük, hogy a sekrestyében vagy az INFOPONT-on jelezzék, ha tudnak olyanról, aki szeretne szentgyónáshoz járulni és áldozni.
12. Plébániai zarándoklatot szervezünk Celldömölkre és Keszthelyre május 15-én. A részvételi díj 7.000 Ft, indulás 6 órakor Batéból, majd Taszár, Bőszénfa, Simonfa és Zselicszentpál érintése után 7:15-kor a donneri templom elől. Közös étkezés nem lesz, ezért mindenki hozzon magával ennivalót. Jelentkezni az INFOPONT-on és Bauman Józsefnél lehet.
13. Honlapunkra felkerültek a felnőtt katekézis és a lelkigyakorlatok hangfelvételei a Média menüpont alá (koine.hu/media). Szeretettel ajánljuk a testvérek figyelmébe!
14. Nagyböjtben minden pénteken nyitva tartjuk a Kálvária kápolna kapuját 10 óra és 18 óra között. Ha valaki szeretne imádkozni vagy keresztutat járni, ide bátran betérhet.
15. Kérjük az adóbevallásukban jelöljék meg a Magyar Katolikus Egyházat az adó 1%-ának támogatásával. Ezt akkor is megtehetik, ha nincs adófizetési kötelezettségük valamilyen oknál fogva. A technikai szám: 0011. Köszönjük a támogatást!
16. A nagyheti szertartások rendje a hirdetőtáblán és a honlapunkon megtalálható.

E-mail

irodaatkoine [pont] hu