irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225  

22022.05.22. - Húsvét VI. vasárnapja

  1. Hétfőn (máj. 23.) 18 órakor tartja következő összejövetelét a Bibliás imacsoport a donneri templom közösségi termében.
  2. Szerdán (máj. 25.) 19 órakor csendes szentségimádást tartunk a szennai óvodakápolnában.
  3. Csütörtökön (máj. 26.) 18 órától tartja összejövetelét a Máriás imacsoport a donneri templom közösségi termében. Az imacsoport kihelyezett egy dobozt, amelybe imaszándékokat várnak, melyekért imádkozni fognak a találkozóikon. Szeretettel várják új tagok jelentkezését is.
  4. Pénteken (máj. 27.) 16:30-tól csendes szentségimádást tartunk, majd 17:30-kor szentmisét mutatunk be a május hónapban elhunytakért a Kálvária kápolnában.
  5. Pénteken (máj. 27.) 18:30-tól a Felnőtt katekézis következő alkalmát tartjuk a donneri templomban.
  6. Szombaton (máj. 28.) Varga László püspök atya a Székesegyházban 10.30-kor kezdődő program és ünnepi szentmise keretében lezárja az Egyházmegyei Zsinatot. Szeretettel hívunk mindenkit!
  7. Szombaton (máj. 28.) tartjuk az Ificsoport következő alkalmát a donneri templom közösségi termében. Az alkalom a 17 órai szentmisével kezdődik.
  8. Jövő vasárnap (máj. 29.) 11 órakor Kaposszerdahelyen elsőáldozás lesz. Imádkozzunk azokért a gyermekekért, akik először veszik magukhoz az Oltáriszentséget!
  9. Májusban minden 17 órai szentmise előtt litániát imádkozunk Szűz Mária tiszteletére a donneri templomban 16:40-től.
  10. Két hét múlva szombaton (jún. 4.) a Szent Imre Plébániával közösen plébániai napot tartunk a Gyertyános parkerdőben. Tartalmas programokkal várjuk a híveket – a legkisebbektől a dédszülőkig bezárólag – hogy ezt a napot együtt tudjuk tölteni. Erre a napra szeretnénk egy főzőversenyt is meghirdetni. Részletek a kihelyezett plakáton, valamint az atyáknál. A főzőversennyel kapcsolatban érdeklődni Csaba atyánál lehet. Előzetes jelentkezés szükséges ahhoz, hogy tudjuk, hány főre számíthatunk, tegyék ezt meg a holnapon, illetve a plakáton található regisztrációs felületen, valamint az INFOPONT-on. Természetesen, aki nem regisztrált, őt is szívesen látjuk.
  11. Június 11-én, szombaton Egyházmegyei Sportnapra hívjuk a gyermekeket és fiatalokat Balatonfenyvesre. Részletek és jelentkezés az egyházmegye honlapján.
  12. Aki szeretne a Szennai Gyerektáborba (júl. 4.- 8.) jelentkezni, tegye meg minél előbb, mert a plébánia gyermekeinek fenntartott helyeket május 15-én megnyitjuk más jelentkezők számára is. Jelentkezni a plébánia honlapján lehet.
  13. A plébánia honlapján lehet jelentkezni az Ifitáborba (júl. 18. – 23.), amit Balatonszemesen tartunk. Szeretettel várjuk a 14 év feletti fiatalokat!

E-mail

irodaatkoine [pont] hu