irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225  

22022.03.27. - Nagyböjt IV. vasárnapja

  1. Most vasárnap (márc. 27.) kezdődik a nyári időszámítás. Az órákat hajnali 2 órakor 3 órára állítjuk. A vasárnapi misék már eszerint fognak kezdődni.
  2. Most vasárnap (márc. 27.) 16:30-kor közösen zsolozsmát imádkozunk a donneri templomban.
  3. Csütörtökön (márc. 31.) 16 órától tartja összejövetelét a Máriás imacsoport a donneri templom közösségi termében. Az imacsoport kihelyezett egy dobozt, amelybe imaszándékokat várnak, melyekért imádkozni fognak a találkozóikon. Szeretettel várják új tagok jelentkezését is.
  4. Pénteken (ápr. 1.) 16 órától csendes szentségimádást tartunk, 16.30-tól pedig keresztutat imádkozunk 17 órakor pedig a Rózsafüzér Társulatért mutatunk be szentmisét a donneri templomban, 18 órától pedig Szentbalázson tartunk keresztutat.
  5. Szerdán (márc. 30.) Szentbalázson, csütörtökön (márc. 31.) Taszáron és pénteken (ápr. 1.) Zselicszentpálon tart lelkigyakorlatos szentmiséket Csepregi Róbert atya, pilismaróti és dömösi plébános. A lelkigyakorlat mindhárom helyszínen 17 órakor keresztúttal kezdődik, majd 18 órakor szentmisét mutatunk be, benne Róbert atya lelkigyakorlatos elmélkedésével.
  6. Nagyböjtben minden pénteken nyitva tartjuk a Kálvária kápolna kapuját 10 óra és 18 óra között. Ha valaki szeretne imádkozni vagy keresztutat járni, ide bátran betérhet.
  7. Jövő vasárnap (ápr. 3.) a Szentföldi keresztények javára tartjuk a perselygyűjtést.
  8. Jövő vasárnap (ápr. 3.) tartják az országgyűlési választásokat. Mindenkit bátorítunk arra, hogy vegyünk részt a választásokon és szavazzunk a lelkiismeretünknek megfelelően.
  9. A nagyböjti tartósélelmiszergyűjtésre továbbra is várjuk az adományokat a templomainkban. Mindenkinek köszönjük az adományokat!
  10. Húsvét előtt szeretnénk meglátogatni azokat az időseket és betegeket, akik nem tudnak eljönni a templomba. Kérjük, hogy a sekrestyében vagy az INFOPONT-on jelezzék, ha tudnak olyanról, aki szeretne szentgyónáshoz járulni és áldozni.
  11. Bauman József kántor úr zarándoklatot szervez április 4-én, hétfőn Fertőszentmiklósra. A részvételi díj 5.000 Ft, indulás: reggel 6 óra, Füredi csomópont. Jelentkezni az INFOPONT-on lehet.
  12. Szentbalázsról utazást szerveznek Erdélybe 2022. június 10. és 15. között. Részletek a kihelyezett szórólapokon, valamint a honlapunkon érhetőek el.
  13. A donneri templom előtti téren szeretnénk állítani egy új keresztet, a bejárat melletti vitrinben megtekinthető a kereszt terve. Adományukat a szórólapon található bankszámlaszámra küldhetik „kőkereszt” megjegyzéssel, vagy borítékban a sekrestyében, az INFOPONTON valamint az irodában lehet leadni. Köszönjük!
  14. Kérjük az adóbevallásukban jelöljék meg a Magyar Katolikus Egyházat az adó 1%-ának támogatásával. Ezt akkor is megtehetik, ha nincs adófizetési kötelezettségük valamilyen oknál fogva. A technikai szám: 0011. Köszönjük a támogatást!

E-mail

irodaatkoine [pont] hu