irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225  

22022.03.13. - Nagyböjt II. vasárnapja

  1. Kedden (márc. 15.) este 7 órakor Taizéi imaórát tartunk a kaposszerdahelyi templomban. Az imaóra alatt gyónásra is lesz lehetőség. Szeretettel hívunk mindenkit a közös imádságra!
  2. Szerdán (márc. 16.) 19 órakor szentségimádást tartunk a Zselickisfaludi templomban.
  3. Csütörtökön (márc. 17.) 16 órától tartja összejövetelét a Máriás imacsoport a donneri templom közösségi termében. Az imacsoport kihelyezett egy dobozt, amelybe imaszándékokat várnak, melyekért imádkozni fognak a találkozóikon. Szeretettel várják új tagok jelentkezését is.
  4. Pénteken (márc. 18.) 16 órától csendes szentségimádást tartunk, 16.30-tól pedig keresztutat imádkozunk a donneri templomban, továbbá 17 órától Bőszénfán, 17:30-tól Simonfán, 18 órától pedig Szentbalázson tartunk keresztutat.
  5. Szombaton (márc. 19.) tartjuk az Ificsoport következő alkalmát a donneri templom közösségi termében. Az alkalom a 17 órai gitáros szentmisével kezdődik.
  6. Jövő vasárnap (márc. 20.) a 17 órai szentmisén a zenei szolgálatot egy vegyes kórus adja, kántorunk, Vedres Csaba vezetésével. A szentmise zenei repertoárja különleges módon, taizé-i énekekből fog felépülni.
  7. Nagyböjtben minden pénteken nyitva tartjuk a Kálvária kápolna kapuját 10 óra és 18 óra között. Ha valaki szeretne imádkozni vagy keresztutat járni, ide bátran betérhet.
  8. Jövő csütörtökön (márc. 24.) a 18 órai mise után, 18:45-kor Szent Viktor és Szent Gaudentius vértanúk tiszteletére végzett vigília szertartásra várják szeretettel a híveket a kaposvári székesegyház melletti körkápolnába. Az ő ereklyéik kerülnek elhelyezésre a székesegyház új oltárában.
  9. Jövő pénteken (márc. 25.) 10:30-kor lesz a Székesegyház megáldása és az új oltár felszentelése.
  10. Jövő pénteken (márc. 25.) 17:30-kor a Joppé Evangelizációs Központ szervezésében a kaposvári Szivárvány Kultúrpalotában mutatják be a Váratlan élet című filmet. A filmvetítés után kerekasztal-beszélgetést tartanak Dr. Bálint Balázs szülész-nőgyógyásszal. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. További információ a kihelyezett plakáton!
  11. A donneri templom előtti téren szeretnénk állítani egy új keresztet, mivel az előző kereszt több restaurátor állásfoglalása alapján menthetetlen állapotban van. A bejárat melletti vitrinben megtekinthető a kereszt terve. Az új kőkereszt felállítására szeretnénk gyűjtést hirdetni, mivel az állítás költségei jelentősen meghaladják a plébánia erőforrásait. Köszönjük, ha lehetőségükhöz mérten támogatják a kereszt felállítását. Adományukat a szórólapon található bankszámlaszámra küldhetik „kőkereszt” megjegyzéssel, vagy borítékban a sekrestyében, az INFOPONTON valamint az irodában lehet leadni.
  12. Kérjük az adóbevallásukban jelöljék meg a Magyar Katolikus Egyházat az adó 1%-ának támogatásával. Ezt akkor is megtehetik, ha nincs adókötelezettségük valamilyen oknál fogva. A technikai szám: 0011. Köszönjük a támogatást!

E-mail

irodaatkoine [pont] hu