irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225  

22022.01.02. - Karácsony II. vasárnapja

  1. Csütörtökön (jan. 6.) 15 órától tartja összejövetelét a Máriás imacsoport a donneri templom közösségi termében. Az imacsoport kihelyezett egy dobozt, amelybe imaszándékokat várnak, melyekért imádkozni fognak a találkozóikon.
  2. Csütörtökön (jan. 6.) Vízkereszt főünnepe lesz, amely parancsolt ünnep (miselátogatási kötelezettség). A donneri templomban 17 órakor mutatunk be szentmisét, aznap reggel nem lesz mise.
  3. Pénteken (jan. 7.) 16 órától csendes szentségimádás lesz a donneri templomban, a 17 órai szentmisét pedig a Rózsafüzér Társulat élő és megholt tagjaiért ajánljuk fel. Gyónásra is lesz lehetőség 16.30-tól a szentmise kezdetéig.
  4. Jövő vasárnap (jan. 9.) 16:40-től tartja titokcseréjét a Rózsafüzér Társulat.
  5. Az új év kezdetén rövid imádság keretében szeretettel kérjük Isten áldását a házakra, lakásokra és a bennük lakókra. Az évenkénti házmegáldás nem csupán jámbor szokás, hanem a kegyelem valóságos eszköze az ember számára. Kérjük, hogy akik szeretnének ebben az áldásban részesülni jelezzék azt a sekrestyében, az irodában vagy az INFOPONT-on név, cím és telefonszám megadásával!
  6. Bauman József kántor úr zarándoklatot szervez 2022. március 12. – 15. között Medjugorje-be. Részletek a kihelyezett plakáton olvashatók.

E-mail

irodaatkoine [pont] hu