irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225  

22022. szeptember 25. - Évközi XXVI. vasárnap

1. Most vasárnap (szept. 25.) a 17 órakor gitáros szentmisét tartunk a donneri templomban.
2. Szerdán (szept. 28.) 19 órakor csendes szentségimádást tartunk a szennai óvodakápolnában.
3. Máriás imacsoport lesz csütörtökön (szept. 29.) 18 órától a donneri templom közösségi termében. A kihelyezett dobozba várják az imaszándékokat és új tagok jelentkezését is.
4. Pénteken (szept. 30.) 16:30-tól szentségimádást tartunk, majd 17:30-kor szentmisét mutatunk be a szeptemberi elhunytakért a Kálvárián.
5. Pénteken (szept. 30.) a Kálváriai mise után tartjuk a Felnőtt katekézis következő alkalmát a donneri templom közösségi termében, a téma továbbra is a Biblia keletkezése.
6. Október 1-jén tartják Homokkomáromban a Rózsaeső imaestet, – ahol Antal Zsolt atya fog szentmisét bemutatni – melyre Zákányi Józsefné utat szervez. Jelentkezni nála lehet a +3630/424-5039 telefonszámon, a helyek erejéig. A busz 13 órakor fog indulni a Zichy utcai buszmegállóból.
7. Jövő vasárnap (okt. 2.) tartjuk a szentbalázsi templom búcsúját a 11 órakor kezdődő szentmisében, amely után szeretettel várnak mindenkit ebédre is.  Imádkozzunk az ottani közösségért!
8. Októberben a reggeli szentmisék után, valamint az esti szentmisék előtt 16:25 órától rózsafüzért imádkozunk a donneri templomban.
9. Jövő vasárnap (okt. 2.) 16 órakor kezdődik a rózsafüzér imádkozása és 16:40-től tartja titokcseréjét a Rózsafüzér Társulat.
10. Szeretettel várjuk azoknak a felnőtteknek a jelentkezését, akiknek valami okból kifolyólag elmaradtak a szentségfelvételek (keresztség, elsőáldozás, bérmálás), és szeretnék ezt pótolni.
11. Október 8-án rendezik a Kaposvári Püspökségen az országos Életvédő napot, ahol többek között Dr. Csókay András is tanúságot tesz az élet melletti kiállás fontosságáról. Részletek a programról a kihelyezett plakáton.
12. Október 22-én, szombaton Országos Karizmatikus Találkozó lesz Kaposváron a Kaposvár Arénában. A programról részletek találhatók a kihelyezett plakáton. A szervezők várják önkéntesek jelentkezését is, akik a jegyárúsítástól kezdve a vendégek terelgetéséig szívesen segítenek. A program alatt folyamatos szentségimádás lesz, amelyre jelentkezőket várnak, hogy mindig legyen imádkozó a kihelyezett Oltáriszentség előtt. Jelentkezni az INFOPONT-on lehet.
13. Október 28. és 30. között Plébániai Családos hétvégét tartunk Bárdudvarnokon, amire szeretettel hívjuk és várjuk a plébániánkhoz tartozó házaspárokat és családokat. A program ideje alatt gyermekfelügyeletet biztosítunk. Jelentkezési határidő: október 15.

E-mail

irodaatkoine [pont] hu