irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225  

22022. október 9. - Évközi XXVIII. vasárnap

1. Most vasárnap (okt. 9.) tartjuk a taszári és a zselicszentpáli templom búcsúját a 9:30-kor kezdődő szentmisékben. Zselicszentpálon 10 gyermek először járul szentáldozáshoz. Imádkozzunk az ottani közösségekért és az elsőáldozókért!
2. Októberben a reggeli szentmisék után, valamint az esti szentmisék előtt 16:25 órától rózsafüzért imádkozunk a donneri templomban.
3. Kedden (okt. 11.) 19 órakor Taizéi imaórát tartunk a kaposszerdahelyi templomban. Az imaóra alatt gyónásra is lesz lehetőség. Szeretettel hívunk mindenkit a közös imádságra!
4. Szerdán (okt. 12.) 19 órakor szentségimádást tartunk a Zselickisfaludon.
5. Máriás imacsoport lesz csütörtökön (okt. 13.) 16 órától a donneri templom közösségi termében. A kihelyezett dobozba várják az imaszándékokat és új tagok jelentkezését is.
6. Pénteken (okt. 14.) 16 órától szentségimádást tartunk, majd 17 órakor latin nyelvű szentmisét mutatunk be a donneri templomban.
7. Pénteken (okt. 14.) 18 órakor tartjuk a felnőtt katekézis következő alkalmát a donneri templom közösségi termében. Téma: az Ószövetség történeti kerete.
8. Szombaton (okt. 15.) tartjuk a 16 órakor kezdődő szentmisében kaposkeresztúri templom, a 17 órakor kezdődő szentmisében pedig a kaposhomoki templom búcsúját. Imádkozzunk az ottani közösségekért!
9. Szombaton (okt. 15.) tartjuk az Ificsoport következő alkalmát, amely a 17 órai gitáros szentmisével kezdődik.
10. Jövő vasárnap (okt. 16.) tartjuk a szennai óvodakápolna búcsúját a 10 órakor kezdődő szentmisében. Imádkozzunk az ottani közösségért!
11. Október 22-én, szombaton Országos Karizmatikus Találkozó lesz Kaposváron a Kaposvár Arénában. A programról részletek találhatók a kihelyezett plakáton. A program alatt folyamatos szentségimádás lesz, amelyre jelentkezőket várnak – az INFOPONT-on –  hogy mindig legyen imádkozó a kihelyezett Oltáriszentség előtt.
12. Október 28. és 30. között Plébániai Családos hétvégét tartunk Bárdudvarnokon, amire szeretettel hívjuk és várjuk a plébániánkhoz tartozó házaspárokat és családokat. A program ideje alatt gyermekfelügyeletet biztosítunk. Jelentkezési határidő: október 15. Jelentkezni a honlapon és az INFOPONTON lehet.
13. Az INFOPONT-on kapható plébániai uniós póló, melynek ára 5.000 Ft. A póló megvásárlásával a közösségeink programjait támogathatják. Továbbá megérkeztek a jövő évi kalendáriumok és naptárak.
14. 2022. október 1. és november 28. között népszámlálás zajlik Magyarországon. A népszámlálás nagyon fontos esemény nemcsak Magyarország, de a magyar katolikusok életében is, ezért arra buzdítunk minden katolikust, hogy a népszámlálás alkalmával vallja meg a római katolikus valláshoz tartozását. Akinek esetleg szüksége van segítségre az online kitöltésben kérjük jelezze és segítünk.

E-mail

irodaatkoine [pont] hu