irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225  

22022. május 29. – Urunk mennybemenetele

  1. Most vasárnap (máj. 29.) 11 órakor Kaposszerdahelyen elsőáldozás lesz. Imádkozzunk azokért a gyermekekért, akik először veszik magukhoz az Oltáriszentséget!

  2. Most vasárnap (máj. 29.) az esti 17 órai szentmise gitáros lesz a donneri templomban.

  3. Kedden (máj. 31.) este 17.30-tól Bibliaórát tartunk Simonfán a plébániaépületben (Simonfa, Petőfi u. 32.). Szeretettel hívunk mindenkit a nyár előtti utolsó alkalomra!

  4. Szerdán (jún. 1.) 17:30-kor a Kaposhegyi kápolnában tartunk szentmisét, aznap a donneri templomban nem lesz szentmise.

  5. Csütörtökön (jún. 2.) 18 órától tartja összejövetelét a Máriás imacsoport a donneri templom közösségi termében. Az imacsoport kihelyezett egy dobozt, amelybe imaszándékokat várnak, melyekért imádkozni fognak a találkozóikon. Szeretettel várják új tagok jelentkezését is.

  6. Pénteken (jún. 3.) 16:00-tól csendes szentségimádást tartunk, 16:30-tól gyónási lehetőség is lesz, 16:40-től Jézus Szíve litániát imádkozunk, majd 17 órakor szentmisét mutatunk be a Rózsafüzér Társulat élő és megholt tagjaiért a donneri templomban.

  7. Szombaton (jún. 4.) a Szent Imre Plébániával közösen plébániai napot tartunk a Gyertyános parkerdőben. Tartalmas programokkal várjuk a híveket – a legkisebbektől a dédszülőkig bezárólag – hogy ezt a napot együtt tudjuk tölteni. Erre a napra szeretnénk egy főzőversenyt is meghirdetni. Részletek a kihelyezett plakáton, valamint az atyáknál. A főzőversennyel kapcsolatban érdeklődni Csaba atyánál lehet. Előzetes jelentkezés szükséges ahhoz, hogy tudjuk, hány főre számíthatunk, tegyék ezt meg a holnapon, illetve a plakáton található regisztrációs felületen, valamint az INFOPONT-on. Természetesen, aki nem regisztrált, őt is szívesen látjuk.

  8. Jövő vasárnap (jún. 5.) a 11 órai szentmisében a szentbalázsi templomban bérmálás lesz. Imádkozzunk azokért a fiatalokért, akik most részesülnek a bérmálás szentségében.

  9. Jövő vasárnap (jún. 5.) 16:40-kor tartja titokcseréjét a Rózsafüzér Társulat.

  10. Májusban minden 17 órai szentmise előtt litániát imádkozunk Szűz Mária tiszteletére a donneri templomban 16:40-től.

  11. Két hét múlva szombaton (jún. 11.) Egyházmegyei Sportnapra hívjuk a gyermekeket és fiatalokat Balatonfenyvesre. Részletek és jelentkezés az egyházmegye honlapján. Ide hívjuk az Ificsoport tagjait is.

  12. Június 25-én Egyházmegyei Családi Napra hívunk mindenkit Bárdudvarnokra. A program 10 és 18 óra között lesz. Regisztrálni az egyházmegye honlapján lehet.

  13. Varga László püspök atya Békességteremtők címmel lelkigyakorlatot tart Bárdudvarnokon 2022. augusztus 11 és 13 között. Részeletek a kihelyezett plakáton.

  14. Aki szeretne a Szennai Gyerektáborba (júl. 4.- 8.) jelentkezni, tegye meg minél előbb, mert a plébánia gyermekeinek fenntartott helyeket május 15-én megnyitjuk más jelentkezők számára is. Jelentkezni a plébánia honlapján lehet.

  15. A plébánia honlapján lehet jelentkezni az Ifitáborba (júl. 18. – 23.), amit Balatonszemesen tartunk. Szeretettel várjuk a 14 év feletti fiatalokat!

E-mail

irodaatkoine [pont] hu