irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225  

22022. június 26. – Évközi XIII. vasárnap

  1. Hétfőn (jún. 27.) Szent László király, az Egyházmegye védőszentjének ünnepén 10:30-kor ünnepi szentmisét tartanak a Székesegyházban.

  2. Máriás imacsoport lesz csütörtökön (jún. 30.) 18 órától a donneri templom közösségi termében. A kihelyezett dobozba várják az imaszándékokat és új tagok jelentkezését is.

  3. Pénteken (júl. 1.) 16 órától csendes szentségimádást tartunk, majd 17 órakor szentmisét mutatunk be a Rózsafüzér Társulatért a donneri templomban. 16:30-tól gyónási lehetőség is lesz.

  4. Jövő vasárnap (júl. 3.) 16:40-kor tartja titokcseréjét a Rózsafüzér Társulat a donneri templomban.

  5. Jövő vasárnap (júl. 3.) a 17 órai szentmisét Dr. Péteri Pál atyáért ajánljuk fel, majd a szentmise után megáldjuk a templom előtti téren állított új keresztet, ezt követően pedig agapéra hívjuk a testvéreket.

  6. Aki szeretne előfizetni Adoremus, Új Ember vagy A Szív újságra, kérjük jelezze az INFOPONT-on található előfizetési lapon jövő vasárnapig (júl. 3.).

  7. A plébánia honlapján lehet jelentkezni az Ifitáborba (júl. 18. – 23.), amit Balatonszemesen tartunk. Szeretettel várjuk a 14 év feletti fiatalokat!

  8. A gyerektábor idejében (júl. 4 – 8.) minden nap délután 16 óra és 17:30 között várnánk Szennába a tábor helyszínére olyan segítőket, akik a napi rendrakásban és takarításban részt vesznek. Jelentkezni Csaba atyánál lehet.

  9. Július 4. és 8. között tartjuk a Szennai Gyerektábort, melyre sütemény vagy gyümölcs felajánlást szívesen fogadunk, a süteményeket csütörtök reggel, a gyümölcsöket a hét (hétfő-péntek) bármelyik reggelén várjuk a tábor helyszínére. Ha valaki szeretné a tábort ilyen formában támogatni, kérjük, hogy jelezze felénk a szentmise után vagy elérhetőségeinken. Előre is köszönjük mindenkinek!

E-mail

irodaatkoine [pont] hu