irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225  

22022. december 4. - Advent II. vasárnapja

1. Most vasárnap (dec. 4.) 16:40-kor tartja titokcseréjét a Rózsafüzér Társulat.
2. Az adventi időszakban kedden és csütörtökön 6 órakor tartunk roráte miséket a donneri templomban, a taszári, a szentbalázsi és a bőszénfai templomban a kihelyezett plakát szerinti időpontokban.
3. Pénteken (dec. 9.) 16 órától szentségimádást tartunk a donneri templomban, a 17 órakor pedig latin nyelvű szentmisét mutatunk be.
4. Szombaton (dec. 10.) 16:30-kor meggyújtjuk a harmadik adventi gyertyát ünnepélyes zsolozsma keretében.
5. Jövő vasárnap (dec. 11.) a Zenekedvelők Kórusa adventi koncertet ad a taszári templomban 16 órakor. Szeretettel hívunk mindenkit!
6. Jövő vasárnap (dec. 11.) 18 órakor a Forte Brass Band adventi koncertet ad a donneri templomban. Szeretettel hívunk mindenkit!
7. Bauman József zarándoklatot szervez Bécsbe a Stephansdomba – ahol 13:30-kor szentmisén vesznek részt – és az adventi vásárba december 19-én. Az indulás reggel 6 órakor lesz a Füredi csomóponttól, a részvételi díj 10.000 forint. Jelentkezni a 70/636-4303 telefonszámon Bauman Józsefnél, valamint az INFOPONT-on lehet.
8. Aki szeretne Adoremus, Új ember, az Élő Kenyér vagy A szív újságra előfizetni a jövő év első félévére, kérjük, töltse ki az INFOPONT-ban található lapot és ugyanott adja le! Kérjük, hogy azok is jelezzenek, akik nem egyben szeretnék kifizetni az újságot, hanem a megjelenési rendszerességgel párhuzamosan, hogy ne rendeljünk fölöslegesen túl sok újságot!
9. Karácsony előtt szeretnénk meglátogatni azokat az időseket és betegeket, akik nem tudnak eljönni a templomba. Kérjük, hogy az INFOPONT-on, telefonon vagy e-mailen jelezzék, ha tudnak olyanról, aki szeretne szentgyónáshoz járulni és áldozni.
10. A Plébániai Unió előző Facebook oldalát feltörték, ezért létrehoztunk egy új oldalt ugyanazon a néven, kérjük, hogy kövessék be az új oldalt, mert friss híreket, információkat, képeket oda tudunk feltölteni.

E-mail

irodaatkoine [pont] hu