irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225  

22021.11.21. - Krisztus, a Mindenség Királya

  1. Most vasárnap (nov. 21.) Krisztus király vasárnapján délután 4 órától vezetett szentségimádást tartunk a donneri templomban, melyen hálát adunk az Eucharisztikus Kongresszusért és az elmúlt egyházi évért.
  2. Most vasárnap (nov. 21.) a Karitász javára gyűjtünk templomainkban.
  3. Hétfőn, kedden és szerdán 17 órakor igeliturgiát, valamint csütörtökön 17 órakor szentmisét tartunk a donneri templomban.
  4. Hétfőn (nov. 22.) 18 órakor tartja következő összejövetelét a Bibliás imacsoport a donneri templom közösségi termében.
  5. Szerdán (nov. 24.) 19 órától szentségimádást tartunk a szennai óvodakápolnában.
  6. Csütörtökön (nov. 25.) 16 órától tartja összejövetelét a Máriás imacsoport a donneri templom közösségi termében.
  7. Pénteken (nov. 26.) 16 órától csendes szentségimádást tartunk a donneri templomban, a 17 órai szentmisét pedig a november hónapban elhunytakért ajánljuk fel.
  8. Pénteken (nov. 26.) 16:30-tól rövid lelki délutánt tartunk a gyermekeknek a donneri templom közösségi termében, ráhangolódva ezzel az adventre és karácsonyra. Sok szeretettel várjuk a gyerekeket!
  9. Szombaton (nov. 27.) 16:30-kor ünnepélyesen meggyújtjuk az első adventi gyertyát a zsolozsma esti dicséretének keretében.
  10. Szombaton (nov. 27.) tartjuk az Ificsoport következő alkalmát a donneri templom közösségi termében. Az alkalom a 17 órai gitáros szentmisével kezdődik, majd a szentmise után dicsőítés lesz.
  11. A Donneri Randevúk következő alkalmát jövő vasárnap (nov. 28.) 15 órakor tartjuk a donneri templom közösségi termében. A program Balázs László és Beáta vágyakról szóló előadásával kezdődik, ezután beszélgetés, szentmise majd agapé lesz. A program alatt gyermekfelügyeletet biztosítunk.
  12. Teljes búcsú nyerhető a tisztítóhelyen lévő lelkek javára, a Szentszék rendelkezése szerint egész november hónapban. A teljes búcsú általános feltételei a kegyelem állapota, a szentáldozás, az ima a Szentatya szándékára (Miatyánk, Üdvözlégy), valamint a megtérés komoly szándéka. Minden nap elnyerhető a búcsú temetőlátogatással és az elhunytakért való imádsággal.
  13. Az INFOPONT-ban kaphatóak a jövő évi kalendáriumok és naptárak.

E-mail

irodaatkoine [pont] hu