irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225  

22021.11.14. - Évközi 33. vasárnap

  1. Most vasárnap (nov. 14.) az esti szentmise gitáros lesz a donneri templomban.
  2. Kedden (nov. 16.) este 17.30-tól Bibliaórát tartunk Simonfán a plébániaépületben (Simonfa, Petőfi út 32.). Szeretettel hívunk mindenkit, aki szeretne jobban megismerkedni a Szentírással!
  3. Szerdán (nov. 17.) 19 órától szentségimádást tartunk a zselickisfaludi templomban.
  4. Csütörtökön (nov. 18.) 16 órától tartja összejövetelét a Máriás imacsoport a donneri templom közösségi termében.
  5. A Mária Rádió adása Kaposváron is fogható lett. Ebből az alkalomból a rádió közönségtalálkozót szervez. A rendezvényen a Mária Rádió küldetéséről, történetéről, működéséről és önkéntesi szolgálatokba való bekapcsolódás lehetőségeiről lesz szó.  A közönségtalálkozóra a Szent Margit templomban kerül sor november 18-án, csütörtökön este 7 órától.  A szervezők minden érdeklődőt szeretettel hívnak és várnak.
  6. Pénteken (nov. 19.) 16 órától csendes szentségimádást tartunk a donneri templomban.
  7. Jövő vasárnap (nov. 21.) Krisztus király vasárnapján délután 4 órától vezetett szentségimádást tartunk a donneri templomban, melyen hálát adunk az Eucharisztikus Kongresszusért és az elmúlt egyházi évért.
  8. Jövő vasárnap (nov. 21.) a Karitász javára gyűjtünk templomainkban.
  9. A Donneri Randevúk következő alkalmát november 28-án (vasárnap) 15 órakor tartjuk a donneri templom közösségi termében. A program Balázs László és Beáta vágyakról szóló előadásával kezdődik, ezután beszélgetés, szentmise majd agapé lesz. A program alatt gyermekfelügyeletet biztosítunk.
  10. Teljes búcsú nyerhető a tisztítóhelyen lévő lelkek javára, a Szentszék rendelkezése szerint egész november hónapban. A teljes búcsú általános feltételei a kegyelem állapota, a szentáldozás, az ima a Szentatya szándékára (Miatyánk, Üdvözlégy), valamint a megtérés komoly szándéka. Minden nap elnyerhető a búcsú temetőlátogatással és az elhunytakért való imádsággal.
  11. Az INFOPONT-ban már kaphatóak a jövő évi kalendáriumok és naptárak.

E-mail

irodaatkoine [pont] hu