irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225  

22021.11.07. - Évközi 32. vasárnap

  1. Hétfőn (nov. 8.) este 6 órakor tartja következő összejövetelét a Bibliás imacsoport a donneri templom közösségi termében.
  2. Kedden (nov. 9.) este 7 órakor Taizéi imaórát tartunk a kaposszerdahelyi templomban. Szeretettel hívunk mindenkit a közös imádságra!
  3. Csütörtökön (nov. 11.) 16 órától tartja összejövetelét a Máriás imacsoport a donneri templom közösségi termében.
  4. Pénteken (nov. 12.) 16 órától csendes szentségimádást tartunk a donneri templomban, a 17 órakor kezdődő szentmisét pedig latin nyelvű mutatjuk be.
  5. Szombaton (nov. 13.) tartjuk az Ificsoport következő alkalmát a donneri templomban. Az alkalom a 17 órai gitáros szentmisével kezdődik.
  6.  A 2022. szeptember 1-én nyíló Kecelhegyi Szent Család Katolikus Óvoda november 13-án, szombaton 10-12 óráig Márton napi játszóházat tart leendő óvodásainak.  Kérik, hogy váltócipőt vigyenek magukkal. Minden érdeklődőt szeretettel várnak! 
  7. Jövő vasárnap (okt. 31.) az esti szentmise gitáros lesz a donneri templomban.
  8. A Mária Rádió adása Kaposváron is fogható lett. Ebből az alkalomból a rádió közönségtalálkozót szervez. A rendezvényen a Mária Rádió küldetéséről, történetéről, működéséről és önkéntesi szolgálatokba való bekapcsolódás lehetőségeiről lesz szó.  A közönségtalálkozóra a Szent Margit templomban kerül sor november 18-án, csütörtökön este 7 órától.  A szervezők minden érdeklődőt szeretettel hívnak és várnak.
  9. Teljes búcsú nyerhető a tisztítóhelyen lévő lelkek javára, a Szentszék rendelkezése szerint egész november hónapban. A teljes búcsú általános feltételei a kegyelem állapota, a szentáldozás, az ima a Szentatya szándékára (Miatyánk, Üdvözlégy), valamint a megtérés komoly szándéka. Minden nap elnyerhető a búcsú temetőlátogatással és az elhunytakért való imádsággal, valamint a Halottak napját követő vasárnapon egy Miatyánk és egy Hiszekegy imádság templomban vagy kápolnában való elimádkozásával.
  10. Az INFOPONT-ban már kaphatóak a jövő évi kalendáriumok és naptárak.

 

Járványügyi rendelkezések a Kaposvári Egyházmegyében

- Templomainkban a maszk használata kötelező.

- Az áldoztatás csak kézbe történhet.

- A kézfogást a liturgiában mellőzzük!

- A szenteltvíztartókat ürítsük ki, a bejáratnál legyen fertőtlenítőszer kihelyezve.

- Akik felső légúti betegség tüneteit észlelik, ne menjenek templomba és közösségbe. Ebben az esetben rájuk, mint minden beteg esetében, a vasárnapi szentmisén való részvétel kötelezettsége alóli felmentés érvényes.

E-mail

irodaatkoine [pont] hu

Telefon

+36 82 310 225