irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225  

22021.10.03. - Évközi 27. vasárnap

 1. Októberben a reggeli szentmisék után, valamint az esti szentmisék előtt 16:25 órától rózsafüzért imádkozunk a donneri templomban.
 2. Most vasárnap (okt. 3.) 16:40 órakor tartja titokcseréjét a Rózsafüzér Társulat.
 3. Most vasárnap (okt. 3.) tartjuk a szentbalázsi Szent Mihály plébániatemplom búcsúját 15 órakor. Az ünnepi szentmisét bemutatja Koszoru Péter siófoki káplán atya.
 4. Pilinszky-estet szerveznek most vasárnap (okt. 3.) a Szivárvány Kultúrpalotában. Részletek a kihelyezett plakáton!
 5. A Bibliás imacsoport hétfőn (okt. 4.) tartja következő összejövetelét a donneri templom közösségi termében. Szeretettel várunk mindenkit!
 6. Hétfőn (okt. 4.) a kaposvári Szent Margit templomban Hit és csillagászat címmel Dr. Gál Gábor jogász előadást tart. Szeretettel várnak minden érdeklődőt!
 7. Szerdán (okt. 6.) 17 órakor a KÉSZ Kaposvári Csoportjának szervezésében a Püspöki Székház nagytermében tart előadást Tarlós István, Budapest korábbi főpolgármestere Üdvözítő közelmúlt, szomorú jelen, bizakodó jövő címmel.
 8. Pénteken (okt. 8.) 16 órától csendes szentségimádást tartunk a donneri templomban, majd 17 órakor latin nyelvű szentmisét mutatunk be a Magyarok Nagyasszonya tiszteletére.
 9. Donneri Randevúk címmel kapcsolaterősítő alkalmakat indítunk házaspároknak a donneri templom közösségi termében. Az első alkalmat október 17-én, vasárnap tartjuk 15 órától. A program Mester Balázs és Judit hűségről szóló előadásával kezdődik, ezután beszélgetés, szentmise majd agapé lesz.
 10. Október 26-án (kedd) szentségimádási napot tartunk a donneri templomban 8-17 óráig. A szentségimádás alatt óránkénti váltással kérjük, ha lehetőségük van rá, akkor iratkozzanak fel az INFOPONT-ban, hogy 2-2 fő mindig legyen a kihelyezett Oltáriszentségnél, ugyanakkor szívesen várunk mindenkit, aki csak kevesebb időre tud jönni. Az utolsó órában (16 órától) vezetett szentóra lesz, utána pedig ünnepi szentmise 17 órakor. Mindenkit szeretettel várunk!
 11. Elindultak a plébániai hittanórák. Pénteken 16:15-től az elsőáldozásra készülők, 17 órától pedig a bérmálkozásra készülők órája van a közösségi teremben.
 12. Nagy örömmel várunk felolvasókat és olyanokat, akik csütörtökönként tudnak takarítást vállalni a donneri templomban. Ezeket a sekrestyében vagy az atyáknál lehet jelezni a szentmisék előtt és után. Köszönjük mindenkinek a szolgálatot!
 13. Bátorítunk mindenkit – aki még nem tette meg – hogy iratkozzon fel a Plébániai Unió levelezőlistájára a koine.hu/feliratkozas oldalon!

E-mail

irodaatkoine [pont] hu

Telefon

+36 82 310 225