irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225  

22021.09.26. - Évközi 26. vasárnap

 1. Most vasárnap (szept. 26.) a donneri templomban az esti szentmise gitáros lesz.
 2. Kedden (szept. 28.) este 7 órától szentségimádási órát tartunk a szennai óvodakápolnában. Ezentúl havonta szeretnénk egy szentségimádási alkalmat tartani.
 3. Csütörtökön (szept. 30.) 16 órától a Máriás imacsoport tartja összejövetelét a donneri templomban.
 4. Pénteken (okt. 1.) 16 órától csendes szentségimádást tartunk a donneri templomban, a 17 órai szentmisét pedig a Rózsafüzér Társulat élő és megholt tagjaiért ajánljuk fel. Gyónásra is lesz lehetőség 16:30-tól a szentmise kezdetéig.
 5. Pénteken (okt. 1.) tartjuk a Felnőtt katekézis első alkalmát a donneri templomban    18 órától, melynek témája az Egyházmegyei zsinat lesz. A félév folyamán a katekézisek témája az Eucharisztikus Kongresszushoz kapcsolódva a liturgia lesz.
 6. Októberben a reggeli szentmisék után, valamint az esti szentmisék előtt 16:25 órától rózsafüzért imádkozunk a donneri templomban.
 7. Szombaton (okt. 2.) tartja következő összejövetelét az Ificsoport a donneri templom közösségi termében. Az alkalom a 17 órai szentmisével veszi kezdetét. Szeretettel várjuk a 14 év feletti fiatalokat!
 8. Jövő vasárnap (okt. 3.) 16 órakor tartja titokcseréjét a Rózsafüzér Társulat.
 9. Jövő vasárnap (okt. 3.) tartjuk a szentbalázsi Szent Mihály plébániatemplom búcsúját 15 órakor. Az ünnepi szentmise szónoka Koszoru Péter siófoki káplán atya lesz.
 10. Pilinszky-estet szerveznek jövő vasárnap (okt. 3.) a Szivárvány Kultúrpalotában. Részletek a kihelyezett plakáton!
 11. Bauman József zarándoklatot szervez Bodajkra és Sárszentágotára október 7-én, Rózsafüzér Királynéja ünnepén. Az útiköltség 5.000 Forint, jelentkezni az INFOPONT-on lehet.
 12. Várjuk plébániai hittanóráinkra gyermekek és fiatalok jelentkezését, melyhez a hátul található jelentkezési lap kitöltése szükséges, ezeket a sekrestyében, az atyáknál vagy a hitoktatóknál kell leadni!
 13. Nagy örömmel várunk felolvasókat és olyanokat, akik csütörtökönként tudnak takarítást vállalni a donneri templomban. Ezeket a sekrestyében vagy az atyáknál lehet jelezni a szentmisék előtt és után. Köszönjük mindenkinek a szolgálatot!
 14. Bátorítunk mindenkit – aki még nem tette meg – hogy iratkozzon fel a Plébániai Unió levelezőlistájára a koine.hu/feliratkozas oldalon!

E-mail

irodaatkoine [pont] hu

Telefon

+36 82 310 225