irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225  

22021.09.19., Szent Kereszt felmagasztalása

 1. Szombaton (szept. 18.) 17 órától újmisét tart Antal Zsolt atya a donneri templomban, mely egyben a templom ünnepélyes búcsúi miséje is lesz. Ezen alkalomból megáldjuk az új feszületet. A szentmise után a közösségi teremben agapét tartunk. Ez lesz egyben az Ifjúsági csoport összejövetele is! Mindenkit szeretettel várunk!
 2. Vasárnap (szept. 19.) is búcsúi szentmiséket tartunk. Köszönjük a templom díszítéséhez, valamint a szentmise utáni agapéhoz nyújtott segítséget!
 3. Ministráns-foglalkozást tartunk most vasárnap, szeptember 19-én a donneri templomban 15:30-tól. Szeretettel várunk újakat és tapasztaltakat egyaránt ministrálni!
 4. Hétfőn (szept. 20.) tartja következő összejövetelét a Bibliás imacsoport a donneri templom közösségi termében, este 6 órakor.
 5. Kedden (szept. 21.) este 7 órától szentségimádási órát tartunk a kaposszerdahelyi templomban. Ezentúl havonta szeretnénk egy szentségimádási alkalmat tartani.
 6. Csütörtökön (szept. 23.) 16 órától Máriás imacsoportot tartunk a donneri templomban.
 7. Pénteken (szept. 24.) 16.30-tól csendes szentségimádást tartunk, 17.30-tól pedig a szeptemberben elhunytakért mutatunk be szentmisét a Kálvária kápolnában.
 8. Szombaton (szept. 25.) zarándoklatot szervez Homokkomáromba a Rózsaeső imaestre Zákányiné Margit néni. A busz 13 órakor indul a Zichy utcai megállóból. A szentmisét Antal Zsolt atya fogja bemutatni. Jelentkezni Zákányiné Margit néninél lehet személyesen vagy telefonon (06 30/424-5039)!
 9. Szombaton (szept. 25.) Varga László püspök atya mutatja be az Egyházmegyei Zsinat nyitó szentmiséjét a Szent Imre templomban 11 órakor. A szentmise előtt 9:30-tól szentségimádás lesz, majd tanúságtételeket hallgathatunk. A szentmise után agapéra várjuk a testvéreket a templom kertjében! A program ideje alatt gyónásra is lehetőség lesz, valamint teljes búcsú nyerhető.
 10. Várjuk plébániai hittanóráinkra gyermekek és fiatalok jelentkezését, melyhez a hátul található jelentkezési lap kitöltése szükséges, ezeket a sekrestyében, az atyáknál vagy a hitoktatóknál kell leadni!
 11. Nagy örömmel várunk felolvasókat és olyanokat, akik csütörtökönként tudnak takarítást vállalni a donneri templomban. Ezeket a sekrestyében vagy az atyáknál lehet jelezni a szentmisék előtt és után. Köszönjük mindenkinek a szolgálatot!
 12. Bátorítunk mindenkit – aki még nem tette meg – hogy iratkozzon fel a Plébániai Unió levelezőlistájára a koine.hu/feliratkozas oldalon!

E-mail

irodaatkoine [pont] hu

Telefon

+36 82 310 225