irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225  

22021.09.12., Évközi 24. vasárnap

 1. Szeptember 11-én és 12-én (szombat-vasárnap) a NEK miatt nem tartunk szentmiséket Plébániáink területén, kivéve vasárnap 18 órakor a donneri templomban!
 2. A szombati bíborosi szentmisét és fáklyás körmenetet (szept. 11, szombat 16.40-től), valamint a pápai záró szentmisét (szept. 12., vasárnap 10 órától) a Duna TV fogja élőben közvetíteni.
 3. Megváltozott a Máriás imacsoport időpontja! Ezentúl csütörtökönként 16 órától tartjuk az imaalkalmakat a donneri templomban.
 4. Pénteken (szept. 17.) 16 órától csendes szentségimádást tartunk a donneri templomban.
 5. Szombaton (szept. 18.) 17 órától újmisét tart Antal Zsolt atya a donneri templomban, mely egyben a templom ünnepélyes búcsúi miséje is lesz. Ezen alkalomból megáldjuk az új feszületet. A szentmise után a közösségi teremben agapét tartunk. Ez lesz egyben az Ifjúsági csoport összejövetele is! Mindenkit szeretettel várunk!
 6. Vasárnap (szept. 19.) is búcsúi szentmiséket tartunk. A templom díszítésében szeretnénk segítséget kérni, ha valaki úgy érzi, hogy ebben közre tud működni — akár virág felajánlással is — akkor jelezze felénk a szentmisék előtt vagy után. Köszönjük mindenkinek!
 7. Ministráns-foglalkozást tartunk szeptember 19-én a donneri templomban 15:30-tól. Szeretettel várunk újakat és tapasztaltakat egyaránt ministrálni!
 8. Jövő szombaton (szept. 25.) zarándoklatot szervez Homokkomáromba a Rózsaeső imaestre Zákányiné Margit néni. A busz 13 órakor indul a Zichy utcai megállóból. A szentmisét Antal Zsolt atya fogja bemutatni. Jelentkezni Zákányiné Margit néninél lehet személyesen vagy telefonon (06 30/424-5039)!
 9. Jövő szombaton (szept. 25.) tartjuk az Egyházmegyei Zsinat nyitó szentmiséjét a Szent Imre templomban 11 órakor. A szentmise előtt 9:30-tól szentségimádás lesz, majd tanúságtételeket hallgathatunk. A szentmise után agapéra várjuk a testvéreket a templom kertjében! A program ideje alatt gyónásra is lehetőség lesz.
 10. Várjuk plébániai hittanóráinkra gyermekek és fiatalok jelentkezését, melyhez a hátul található jelentkezési lap kitöltése szükséges, ezeket a sekrestyében, az atyáknál vagy a hitoktatóknál kell leadni!
 11. Nagy örömmel várunk felolvasókat és olyanokat, akik csütörtökönként tudnak takarítást vállalni a donneri templomban. Ezeket a sekrestyében vagy az atyáknál lehet jelezni a szentmisék előtt és után. Köszönjük mindenkinek a szolgálatot!
 12. Szeptember 1-től módosult a buszmenetrend! Az aktuális menetrend, ami a misékhez igazodik, megtalálható a hátsó állványokon!
 13. Bátorítunk mindenkit – aki még nem tette meg – hogy iratkozzon fel a Plébániai Unió levelezőlistájára a koine.hu/feliratkozas oldalon!

E-mail

irodaatkoine [pont] hu

Telefon

+36 82 310 225