irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225  

22021.09.05., Évközi 23. vasárnap

  1. Most vasárnap (szept. 5.) az esti szentmise előtt 16.40-től tartja titokcseréjét a Rózsafüzér Társulat a donneri templomban.
  2. Hétfőn (szept. 6.) 18 órától tartja a nyári szünet utáni első alkalmát a Bibliás imacsoport a donneri templom közösségi termében.
  3. Szerdán (szept. 8.) zarándoklat lesz Csornára Bauman József szervezésében, melyre az INFOPONT-ban még lehet jelentkezni. A zarándokcsoportot Németh Zsolt atya fogja vezetni, az utazás költsége 6000 forint. Az indulás reggel 6 órakor lesz Kaposvárról.
  4. Megváltozott a Máriás imacsoport időpontja! Ezentúl csütörtökönként 16 órától tartjuk az imaalkalmakat a donneri templomban.
  5. Pénteken (szept. 10.) 16 órától csendes szentségimádást tartunk, 17 órától pedig latin nyelvű szentmisét mutatunk be a donneri templomban.
  6. Akik jelentkeztek a plébániai NEK-zarándoklatra, azokkal szombaton (szept. 11.) reggel 6 órakor indulunk a Zichy utcai buszmegállóból. A busz meg fog állni a Táncsics utcai buszmegállóban is, valamint az OBI parkolóban, ahonnan 6:30-kor fog indulni a csoport. 
  7. Szeptember 11-én és 12-én (szombat-vasárnap) a NEK miatt nem tartunk szentmiséket Plébániáink területén, kivéve vasárnap 18 órakor a donneri templomban!
  8. A NEK nyitómiséjét (szept. 5., vasárnap 14.50-től), a bíborosi szentmisét és fáklyás körmenetet (szept. 11, szombat 16.40-től), valamint a pápai záró szentmisét (szept. 12., vasárnap 10 órától) a Duna TV fogja élőben közvetíteni.
  9. Szeptember 18-án (szombat) 17 órától újmisét tart Antal Zsolt atya a donneri templomban, mely egyben a templom ünnepélyes búcsúi miséje is lesz. Ezen alkalomból megáldjuk az új feszületet. Mindenkit szeretettel várunk!
  10. Szeptember 19-én, vasárnap is búcsúi szentmiséket tartunk. A templom díszítésében szeretnénk segítséget kérni, ha valaki úgy érzi, hogy ebben közre tud működni — akár virág felajánlással is — akkor jelezze felénk a szentmisék előtt vagy után. Köszönjük mindenkinek!
  11. Szeptember 25-én (szombat) zarándoklatot szervez Homokkomáromba a Rózsaeső imaestre Zákányiné Margit néni. A busz 13 órakor indul a Zichy utcai megállóból. Jelentkezni Zákányiné Margit néninél lehet személyesen vagy telefonon (06 30/424-5039)!
  12. Várjuk plébániai hittanóráinkra gyermekek és fiatalok jelentkezését, melyhez a hátul található jelentkezési lap kitöltése szükséges, ezeket a sekrestyében, az atyáknál vagy a hitoktatóknál kell leadni!
  13. Nagy örömmel várunk felolvasókat és olyanokat, akik csütörtökönként tudnak takarítást vállalni a donneri templomban. Ezeket a sekrestyében vagy az atyáknál lehet jelezni a szentmisék előtt és után. Köszönjük mindenkinek a szolgálatot!
  14. Várunk nagy szeretettel újakat és tapasztaltakat egyaránt ministrálni, akiknek szeretnénk kéthetente vasárnap délután foglalkozást tartani a donneri templomban, az első alkalom szept. 19. 15:30-kor lesz!
  15. Szeptember 1-től módosult a buszmenetrend! Az aktuális menetrend, ami a misékhez igazodik, megtalálható a hátsó állványokon!

E-mail

irodaatkoine [pont] hu