irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225  

22021.08.01., Évközi 18. hét

  1. Tájékoztatjuk a kedves Híveket, hogy Varga László megyéspüspök úr 2021. augusztus 10-i hatállyal a Zselickislaki Plébániát és filiáit a Plébániai Unió területéhez csatolta. Ezzel plébániai közösségünk területe a Donneri Plébániából és 20 településből áll. Kérjük a Testvérek imáját, hogy szolgálatunkat Isten akarata szerint végezzük!
  2. Az Ifitáborban készült fotók megtekinthetők honlapunkon (koine.hu/galeria). Köszönjük mindenkinek a részvételt és Nepp Áginak a fotókat!
  3. Most vasárnap (aug. 1.) az esti szentmise előtt tartja titokcseréjét a Rózsafüzér Társulat 16.40-től, majd az utána következő szentmisét az egyházmegyei zsinatért ajánljuk fel.
  4. Szerdán (aug. 4.) 17.30-tól tartunk szentmisét a kaposhegyi kápolnában. A donneri templomban nem lesz szentmise!
  5. Csütörtökön (aug. 5.) 18 órától Máriás imacsoportot tartunk a donneri templomban.
  6. Pénteken (aug. 6.) 16.00-tól csendes szentségimádást tartunk, 17.00-tól pedig a Rózsafüzér Társulat élő és elhunyt tagjaiért mutatunk be szentmisét a donneri templomban.
  7. Jövő vasárnap (aug. 8.) a Ferences Világi Rendi testvérek szeretettel hívják az érdeklődőket a Bárdibükki Porciunkula kápolna búcsújára. Az ünnepi szentmise 11 órakor kezdődik. További részletek a kihelyezett plakáton!
  8. A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra plébániáinkról is szeretnénk buszt indítani. Közösen a szombati napon a Margit-szigeten tartandó programokon (Családi nap, Katolikus Társadalmi Napok, beszélgetések, zenés műsorok) valamint az esti bíborosi szentmisén és fáklyás eucharisztikus körmeneten szeretnénk részt venni. Ha valaki a többi programra is szeretne menni, akkor egyénileg szükséges regisztrálnia és megszerveznie az utat. Aki szeretne a plébániai zarándokcsoportba csatlakozni, kérjük jelentkezzen az INFOPONT-ban adatainak megadásával.
  9. A Kaposvári Egyházmegye Ifjúságpasztorációs Irodája szervez utat 16 és 30 év közötti fiataloknak a NEK-re szerdától vasárnapig (szept. 8-12.). Jelentkezés az útra és további információ az ifjusagpasztoracioatgmail [dot] com e-mail címen keresztül! A jelentkezést augusztus 10-ig meghosszabbították a szervezők!

E-mail

irodaatkoine [pont] hu

Telefon

+36 82 310 225