irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225  

22021.07.25., Évközi 17. hét

  1. A gyerektáborban készült képek elérhetőek honlapunkon (https://koine.hu/galeria), mindenkinek ajánljuk, nagyon jó képek készültek. Köszönjük Farkas Máténak a fotózást!
  2. Csütörtökön (júl. 29.) 18 órától Máriás imacsoportot tartunk a donneri templomban.
  3. Pénteken (júl. 30.) 16.30-tól csendes szentségimádást tartunk, 17.30-tól pedig a júliusban elhunytakért mutatunk be szentmisét a Kálvária kápolnában.
  4. Szombaton (júl. 31.) 10 órától mutatja be újmiséjét Szentbalázson Antal Zsolt atya, utána pedig plébániai bográcsozásra hívjuk a testvéreket.
  5. Jövő vasárnap (aug. 1.) az esti szentmise előtt tartja titokcseréjét a Rózsafüzér Társulat 16.40-től a donneri templomban.
  6. Jövő vasárnap (aug. 1.) a 17 órai szentmisét az egyházmegyei zsinatért mutatjuk be.
  7. A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra plébániáinkról is szeretnénk buszt indítani. Közösen a szombati napon a Margit-szigeten tartandó programokon (Családi nap, Katolikus Társadalmi Napok, beszélgetések, zenés műsorok) valamint az esti bíborosi szentmisén és fáklyás eucharisztikus körmeneten szeretnénk részt venni. Ha valaki a többi programra is szeretne menni, akkor egyénileg szükséges regisztrálnia és megszerveznie az utat. Aki szeretne a plébániai zarándokcsoportba csatlakozni, kérjük jelentkezzen az INFOPONT-ban adatainak megadásával.
  8. A Kaposvári Egyházmegye Ifjúságpasztorációs Irodája szervez utat 16 és 30 év közötti fiataloknak a NEK-re szerdától vasárnapig (szept. 8-12.). Jelentkezés az útra és további információ az ifjusagpasztoracioatgmail [dot] com e-mail címen keresztül! Jelentkezni július 31-ig lehetséges.
  9. Ház Gergő és Tóth Lujzi szerveznek a szeptember 10-i ForrásPontra 15 és 30 év közötti fiataloknak külön utat. Jelentkezni július 31-ig a honlapunkon (https://koine.hu/forraspont) és Gergőéknél lehet!

E-mail

irodaatkoine [pont] hu