irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225  

22021.07.18., Évközi 16. vasárnap

  1. A gyerektáborban készült képek elérhetőek honlapunkon (https://koine.hu/galeria), mindenkinek ajánljuk, nagyon jó képek készültek. Köszönjük Farkas Máténak a fotózást!
  2. Jövő héten hétfőtől csütörtökig (júl. 19-22.) szünetelnek a szentmisék a donneri templomban, mivel Ifitábort tartunk Balatonszárszón. Imádkozzunk a fiatalokért!
  3. Csütörtökön (júl. 22.) 18 órától Máriás imacsoportot tartunk a donneri templomban.
  4. Pénteken (júl. 23.) 16 órától csendes szentségimádást tartunk, 17 órától pedig szentmisét mutatunk be a donneri templomban.
  5. Jövő szombaton (júl. 24) lesz a szántódpusztai Szent Kristóf kápolna búcsúja. Az ünnepi szentmise 19 órakor kezdődik, majd kezdetét veszi az autók megáldása, ezeket Mihályi Norbert Jeromos OSB tihanyi perjel atya fogja végezni. Mindenkit szeretettel vár Kocsi György zamárdi plébános!
  6. A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra plébániáinkról is szeretnénk buszt indítani. Közösen a szombati napon a Margit-szigeten tartandó programokon (Családi nap, Katolikus Társadalmi Napok, beszélgetések, zenés műsorok) valamint az esti bíborosi szentmisén és fáklyás eucharisztikus körmeneten szeretnénk részt venni. Ha valaki a többi programra is szeretne menni, akkor egyénileg szükséges regisztrálnia és megszerveznie az utat. Aki szeretne a plébániai zarándokcsoportba csatlakozni, kérjük jelentkezzen az INFOPONT-ban adatainak megadásával.
  7. A Kaposvári Egyházmegye Ifjúságpasztorációs Irodája szervez utat 16 és 30 év közötti fiataloknak a NEK-re szerdától vasárnapig (szept. 8-12.). Jelentkezés az útra és további információ az ifjusagpasztoracioatgmail [dot] com e-mail címen keresztül! Jelentkezni július 31-ig lehetséges.
  8. Ház Gergő és Tóth Lujzi szerveznek a szeptember 10-i ForrásPontra 15 és 30 év közötti fiataloknak külön utat. Jelentkezni július 31-ig a honlapunkon (https://koine.hu/forraspont) és Gergőéknél lehet!

E-mail

irodaatkoine [pont] hu