irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225  

22021.07.10., Évközi 15. vasárnap

  1. Hálás köszönetünket szeretnénk kifejezni mindazoknak, akik támogatásukkal, imájukkal, szolgálatukkal segítették a Szennai Gyerektábor megvalósulását! A Jóisten fizesse meg nekik sokszorosan!
  2. A Püspöki Konferencia határozata alapján nem kötelező templomainkban a szájmaszk viselése, újra lehet nyelvre áldozni, megtöltjük a szenteltvíz tartókat, és megint van lehetőség békeköszöntésre.
  3. A gyerektáborban készült képek, valamint az ifi zenekar által készített zenei felvételek hamarosan elérhetőek lesznek a honlap (koine.hu) a ’Média’ fül alatt.
  4. Csütörtökön (júl. 15.) 18 órától Máriás imacsoportot tartunk a donneri templomban.
  5. Pénteken (júl. 16.) 16 órától csendes szentségimádást tartunk, 17 órai szentmise előtt.
  6. A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra plébániáinkról is szeretnénk buszt indítani. Közösen a szombati napon a Margit-szigeten tartandó programokon (Családi nap, Katolikus Társadalmi Napok, beszélgetések, zenés műsorok) valamint az esti bíborosi szentmisén és fáklyás eucharisztikus körmeneten szeretnénk részt venni. Ha valaki a többi programra is szeretne menni, akkor egyénileg szükséges regisztrálnia és megszerveznie az utat. Aki szeretne a plébániai zarándokcsoportba csatlakozni, kérjük jelentkezzen az INFOPONT-ban adatainak megadásával.
  7. A Kaposvári Egyházmegye Ifjúságpasztorációs Irodája szervez utat 16 és 30 év közötti fiataloknak a NEK-re szerdától vasárnapig (szept. 8-12.). Jelentkezés az útra és további információ az ifjusagpasztoracioatgmail [dot] com e-mail címen keresztül! Jelentkezni július 31-ig lehetséges.

E-mail

irodaatkoine [pont] hu

Telefon

+36 82 310 225