irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225  

22021.07.04., Évközi 14. vasárnap

  1. Július 5. és 9. között tartjuk a Szennai Gyerektábort, melyre sütemény vagy gyümölcs felajánlást szívesen fogadunk, a süteményeket csütörtök reggel, a gyümölcsöket a hét (hétfő-péntek) bármelyik reggelén várjuk a tábor helyszínére. Ha valaki szeretné a tábort ilyen formában támogatni, kérjük, hogy jelezze felénk a szentmise után vagy elérhetőségeinken. Előre is köszönjük mindenkinek!
  2. A Püspöki Konferencia határozata alapján nem kötelező templomainkban a szájmaszk viselése, újra lehet nyelvre áldozni, megtöltjük a szenteltvíz tartókat, és megint van lehetőség békeköszöntés.
  3. Most vasárnap (júl. 4.) az esti szentmise előtt 16.30-tól a Rózsafüzér Társulat tart titokcserét a donneri templomban.
  4. Csütörtökön (júl. 8.) 18 órától Máriás imacsoportot tartunk a donneri templomban.
  5. Pénteken (júl. 9.) 15 órakor kezdődik a Szennai Gyerektábor záró szentmiséje, melyre mindenkit nagy szeretettel várunk!
  6. Pénteken (júl. 9.) 16 órától csendes szentségimádást tartunk, 17 órától pedig latin nyelven mutatunk be szentmisét a donneri templomban.
  7. A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra plébániáinkról is szeretnénk buszt indítani. Közösen a szombati napon a Margit-szigeten tartandó programokon (Családi nap, Katolikus Társadalmi Napok, beszélgetések, zenés műsorok) valamint az esti bíborosi szentmisén és fáklyás eucharisztikus körmeneten szeretnénk részt venni. Ha valaki a többi programra is szeretne menni, akkor egyénileg szükséges regisztrálnia és megszerveznie az utat. Aki szeretne a plébániai zarándokcsoportba csatlakozni, kérjük jelentkezzen az INFOPONT-on adatainak megadásával.
  8. A Kaposvári Egyházmegye Ifjúságpasztorációs Irodája szervez utat 16 és 30 év közötti fiataloknak a NEK-re szerdától vasárnapig (szept. 8-12.), lehetőség szerint minél előbb jelentkezzen, aki szeretne menni, mivel egyes programok csak akkor ingyenesek, ha június 30-ig (szerda) megtörténik a regisztráció. Jelentkezés az útra és további információ az ifjusagpasztoracioatgmail [dot] com e-mail címen keresztül!

E-mail

irodaatkoine [pont] hu

Telefon

+36 82 310 225