irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225  

22021.06.27., Évközi 13. vasárnap

 1. Július 5. és 9. között tartjuk a Szennai Gyerektábort, melyre sütemény vagy gyümölcs felajánlást szívesen fogadunk, a süteményeket csütörtök reggel, a gyümölcsöket a hét (hétfő-péntek) bármelyik reggelén várjuk a tábor helyszínére. Ha valaki szeretné a tábort ilyen formában támogatni, kérjük, hogy jelezze felénk elérhetőségeinken. Előre is köszönjük mindenkinek!
 2. A mostani héttől – a Püspöki Konferencia határozata alapján – nem kötelező templomainkban a szájmaszk viselése, illetve újra lehet nyelvre áldozni.
 3. Újra tartunk gyermek igeliturgiát a donneri templomban a vasárnap 17 órai, a kaposszerdahelyi templomban pedig a 11 órai szentmisében.
 4. Hétfőn (jún. 28.) az esti szentmise után 18 órától ismét összejövetelt tart az Imacsoport a donneri templom közösségi termében.
 5. Kedden (jún. 29.) Szent Péter és Szent Pál apostol főünnepén 17 órától ünnepi szentmisét mutatunk be a donneri templomban. Reggel 7.10-kor nem lesz szentmise!
 6. Csütörtökön (júl. 1.) 18 órától Máriás imacsoportot tartunk a donneri templomban.
 7. Pénteken (júl. 2.) 16 órától csendes szentségimádást tartunk, 17 órától pedig a Rózsafüzér Társulat élő és elhunyt tagjaiért mutatunk be szentmisét a donneri templomban.
 8. Folytatódnak a KÖTELÉK párkapcsolat erősítő alkalmak Kaposszerdahelyen, melynek következő összejövetele pénteken (júl. 2.) 17.30-kor kezdődik a kaposszerdahelyi Mikrotérségi Központban. Jelentkezni a g [dot] hazathazingatlan [dot] hu e-mail címen vagy a +36305367432-es telefonszámon lehet. Minden párkapcsolatban élőt szeretettel várunk! Az eseményen lesz gyermekfoglalkoztatás.
 9. Aki szeretne előfizetni Adoremus, Új ember vagy A szív újságra, kérjük, hogy jelezze az INFOPONT-on található feliratkozó lapon csütörtökig (július 1.).
 10. Vasárnap (júl. 4.) a szentmisék keretében Péter-fillér gyűjtés lesz, melyet a Szentszék javára küldünk. Mindenkinek köszönjük az adományt!
 11. Vasárnap (júl. 4.) az esti szentmise előtt 16.30-tól a Rózsafüzér Társulat tart titokcserét a donneri templomban.
 12. A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra plébániáinkról is szeretnénk buszt indítani. Közösen a szombati napon a Margit-szigeten tartandó programokon (Családi nap, Katolikus Társadalmi Napok, beszélgetések, zenés műsorok) valamint az esti bíborosi szentmisén és fáklyás eucharisztikus körmeneten szeretnénk részt venni. Ha valaki a többi programra is szeretne menni, akkor egyénileg szükséges regisztrálnia és megszerveznie az utat. Aki szeretne a plébániai zarándokcsoportba csatlakozni, kérjük jelentkezzen az INFOPONT-on adatainak megadásával.
 13. A Kaposvári Egyházmegye Ifjúságpasztorációs Irodája szervez utat 16 és 30 év közötti fiataloknak a NEK-re szerdától vasárnapig (szept. 8-12.), lehetőség szerint minél előbb jelentkezzen, aki szeretne menni, mivel egyes programok csak akkor ingyenesek, ha június 30-ig (szerda) megtörténik a regisztráció. Jelentkezés az útra és további információ az ifjusagpasztoracioatgmail [dot] com e-mail címen keresztül!
 14. Ház Gergő és Tóth Lujzi szerveznek a szeptember 10-i ForrásPontra 15 és 30 év közötti fiataloknak külön utat. Jelentkezni hétfőig (jún. 28.) a honlapunkon (koine.hu/forraspont) lehet!

E-mail

irodaatkoine [pont] hu

Telefon

+36 82 310 225