irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225  

22021.06.13., Évközi 11. vasárnap

  1. Bátorítunk minden Plébániáink területén élő, 6 (1. osztályos) és 12 év közötti gyermeket – illetve szüleiket – hogy jelentkezzen június 15-ig (kedd) a július 5-9. tartó Szennai Gyerektáborra a honlapunkon (https://koine.hu/gyerektabor). Részletek a táborról a kihelyezett plakáton és honlapunkon (https://koine.hu/gyerektabor).
  2. A gyerekeknek készített legújabb TAKI a templom hátuljából elvihető, melyet a következő vasárnapra várunk vissza egy kis jutalomért cserébe.
  3. Újra tartunk gyermek igeliturgiát a donneri templomban a vasárnap 17 órai, a kaposszerdahelyi templomban pedig a 11 órai szentmisében.
  4. Júniusban minden 17 órai szentmise előtt Jézus Szíve litániát imádkozunk a donneri templomban 16.40-től.
  5. Hétfőn (jún. 14.) 18 órától az Imacsoport tart összejövetelt a donneri templom közösségi termében.
  6. Csütörtökön (jún. 17.) 18 órától Máriás imacsoportot tartunk a donneri templomban.
  7. Pénteken (jún. 18.) 16.00-tól csendes szentségimádást tartunk, 16.40-től Jézus Szíve litániát imádkozunk, utána pedig 17 órától latin nyelven mutatunk be szentmisét a donneri templomban. Mindenkit szeretettel várunk!
  8. Pénteken (jún. 18.) 18 órától Ificsoportot tartunk a donneri plébánia kertjében. Minden 14 év feletti fiatalt szeretettel várunk!
  9. Június 26-án (szombat) a 10.30-kor kezdődő ünnepi szentmisében Varga László megyéspüspök atya áldozópappá szenteli Antal Zsolt diakónus atyát a nagykanizsai Jézus Szíve templomban. Az alkalomra – ha van rá igény – szeretnénk egy buszt indítani, erre az INFOPONT-ban lehet feliratkozni.
  10. Június 27-én (vasárnap) 9.30-tól Zalaújlakon, 16 órától pedig Nagyrécsén fog újmisét bemutatni Antal Zsolt atya. Mindenkit szeretettel várunk!
  11. Nyáron Ifitábort tartunk Balatonszárszón, július 19. és 25. között, melyre 14 év feletti fiatalok jelentkezését várjuk. Részletek és jelentkezés honlapunkon (koine.hu/ifitabor).
  12. Egyházmegyei Imatábor lesz Garaboncon augusztus 1-7-ig, amelyre a 15-25 év közötti fiatalok jelentkezését várjuk, jelentkezési határidő: most hétfő (július 14.). Részletek a kihelyezett plakáton és honlapunkon (koine.hu/imatabor).
  13. Aki szeretne előfizetni Adoremus, Új ember vagy A szív újságra, kérjük, hogy jelezze az INFOPONT-on található feliratkozó lapon.
  14. A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra plébániáinkról is szeretnénk buszt indítani. Közösen a szombati napon a Margit-szigeten tartandó programokon (Családi nap, Katolikus Társadalmi Napok, beszélgetések, zenés műsorok) valamint az esti bíborosi szentmisén és fáklyás eucharisztikus körmeneten szeretnénk részt venni. Ha valaki a többi programon is szeretne részt venni, akkor egyénileg szükséges regisztrálnia és megszerveznie a részvételét. Aki szeretne a plébániai zarándokcsoportba csatlakozni, kérjük jelentkezzen az INFOPONT-on adatainak megadásával.
  15. A Kaposvári Egyházmegye Ifjúságpasztorációs Irodája szervez utat 16 és 30 év közötti fiataloknak a NEK-re szerdától vasárnapig (szept. 8-12.). További információ az ifjusagpasztoracioatgmail [dot] com e-mail címen kérhető!

E-mail

irodaatkoine [pont] hu