irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225  

22021.05.23., Pünkösdvasárnap

  1. Szeretnénk egy új feszületet készíttetni a szentélybe, a makettről készült fotó a bejáratnál megtekinthető. A megvalósításához a hívek adománya is szükséges. Kérjük, akinek lehetősége van, támogassa kezdeményezésünket! Köszönjük mindenkinek!
  2. A gyerekeknek készített legújabb TAKI a templom hátuljából elvihető, melyet a következő vasárnapra várunk vissza egy kis jutalomért cserébe.
  3. Májusban minden 17 órai szentmise előtt litániát imádkozunk a donneri templomban 16.40-től.
  4. Újra lehet közösségi alkalmakat tartani Egyházmegyénk területén (Ificsoport, imacsoportok, ministráns foglalkozás), így újraindítjuk az Imacsoport összejöveteleit is, melynek soron következő alkalmát május 31-én (hétfő) 18 órától tartjuk a donneri templom közösségi termében.
  5. Pénteken (máj. 28.) 16.30-tól csendes szentségimádást tartunk, 17.10-től litániát imádkozunk, 17.30-tól pedig szentmisét mutatunk be a májusban elhunytakért a Kálvária kápolnában.
  6. Jövő vasárnap (máj. 30.) a 16 órakor kezdődő bérmálási szentmisében Varga László megyéspüspök atya fogja kiszolgáltatni a bérmálás szentségét a most bérmálkozóknak. A szentmisét élőben közvetítjük facebook oldalunkon (fb.com/plebaniaiunio). 17 órakor nem tartunk szentmisét!
  7. Úrnapjától (jún. 6.) a donneri templomban a vasárnap esti (17 óra), illetve a kaposszerdahelyi templomban újra lesznek gyermek igeliturgiák.
  8. Június 26-án (szombat) a 10.30-kor kezdődő ünnepi szentmisében Varga László megyéspüspök atya áldozópappá szenteli Antal Zsolt diakónus atyát a nagykanizsai Jézus Szíve templomban. Az alkalomra – ha van rá igény – szeretnénk egy buszt indítani, erre az INFOPONT-ban lehet feliratkozni.
  9. Június 27-én (vasárnap) 9.30-tól Zalaújlakon, 16 órától pedig Nagyrécsén fog újmisét bemutatni Antal Zsolt atya. Mindenkit szeretettel várunk!
  10. Megnyílt a jelentkezés a Szennai Gyerektáborra (július 5-9.), melyre június 1-ig lehet regisztrálni az INFOPONT-ban kihelyezett jelentkezési lapon, melyet a sekrestyében vagy a hitoktatóknál kell leadni. Részletek a táborról a kihelyezett plakáton és honlapunkon (koine.hu/gyerektabor).
  11. A Szennai Gyerektábor segítő kezek nélkül nem jöhet létre, így bátorítunk mindenkit – aki szabaddá tudja tenni ezt a hetet – hogy jelentkezzen segítőnek honlapunkon (koine.hu/segitok).
  12. Nyáron Ifitábort tartunk Balatonszárszón, július 19. és 25. között. Ez a tábor elsősorban a Plébániáink területén élő, 14 év feletti fiataloknak szól. Részletek és jelentkezés honlapunkon (koine.hu/ifitabor).
  13. Egyházmegyei Imatábor lesz Garaboncon augusztus 1-7-ig, amelyre a 15-25 év közötti fiatalok jelentkezését várjuk. Részletek a kihelyezett plakáton.

E-mail

irodaatkoine [pont] hu