irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225  

22021.05.16., Urunk mennybemenetele

  1. Szeretnénk egy új feszületet készíttetni a szentélybe, amelynek a kicsinyített mintadarabja már meg is érkezett hozzánk, mely a bejárat mellett megtekinthető. A megvalósításához a hívek adománya is szükséges. Kérjük, akinek lehetősége van, támogassa kezdeményezésünket!
  2. A gyerekeknek készített legújabb TAKI-t kiküldtük a levelezőlistára, melyet a következő vasárnapra várunk vissza egy kis jutalomért cserébe.
  3. Most vasárnap (máj. 16.) elsőáldozás lesz a donneri templomban a 8.30-kor kezdődő, a kaposszerdahelyi templomban a 11 órai gitáros szentmisében. A 8.30-as szentmisét élőben közvetítjük facebook oldalunkon (https://fb.com/plebaniaiunio).
  4. Májusban minden 17 órai szentmise előtt litániát imádkozunk a donneri templomban 16.40-től.
  5. Pénteken (máj. 21.) 16 órától csendes szentségimádást tartunk, 16.40-től pedig litániát imádkozunk a donneri templomban.
  6. Jövő vasárnap (máj. 23.) elsőáldozás lesz a szentbalázsi templomban a 11 órakor kezdődő gitáros szentmisében.
  7. Megnyílt a jelentkezés a Szennai Gyerektáborra (július 5-9.), melyre június 1-ig lehet regisztrálni a templomainkban kihelyezett jelentkezési lapon, melyet a sekrestyében vagy a hitoktatóknál kell leadni. Ez a tábor, segítő kezek nélkül nem jöhet létre, így bátorítunk mindenkit – aki szabaddá tudja tenni ezt a hetet –, hogy jelentkezzen segítőnek honlapunkon (https://koine.hu/segitok). Részletek a táborról a kihelyezett plakáton és honlapunkon (https://koine.hu/gyerektabor).
  8. A nyáron (július 19-24.) szeretnénk tartani egy Ifitábort Balatonszárszón elsősorban azoknak, akik már voltak Ificsoportunkon vagy Ifitáborban. Részletek és jelentkezés honlapunkon (https://koine.hu/ifitabor).
  9. Egyházmegyei Imatábor lesz Garaboncon augusztus 1-7-ig, amelyre a 15-25 év közötti fiatalok jelentkezését várjuk. Részletek a kihelyezett plakáton.
  10. Többszöri kérésünket meghallgatva most már úgy tűnik, hogy a buszmenetrend igazodik a szentmisék rendjéhez, ami különösen nagy öröm most, hogy már visszaállt a régi rend a vasárnapi szentmiselátogatást illetően.
  11. Szeretettel ajánljuk mindenkinek Sipos Imre atya könyvét, melynek címe: Az evolúció misztériuma. Ezt a kaposvár-donneri templomban az INFOPONT-ban vásárolhatják meg.

E-mail

irodaatkoine [pont] hu