irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225  

22021.04.25., Húsvét 4. vasárnapja

  1. A hétvégén (ápr. 24-25.) meglátogatnak minket Simon Dávid és Horváth Csaba kispapok, akik tanúságot tesznek hivatásukról szentmiséink keretében. Imádkozzunk értük és minden kispapért!
  2. Holnap (ápr. 25., vasárnap) a 17 órai szentmisén az Ificsoport gitáros kórusa fogja végezni a zenei szolgálatot, utána pedig dicsőítő szentségimádást tartunk a donneri templomban, ezeket élőben közvetítjük facebook oldalunkon (https://fb.com/plebaniaiunio).
  3. Szeretnénk egy új feszületet készíttetni a donneri templom szentélyébe, amelynek a kicsinyített mintadarabja már meg is érkezett hozzánk, mely a bejárat mellett megtekinthető. A megvalósításához a hívek adománya is szükséges. Kérjük, akinek lehetősége van, támogassa kezdeményezésünket! Adományukat 10700172-65880267-51100005 bankszámlaszámra küldhetik „feszület” megjegyzéssel, vagy borítékban a sekrestyében, illetve a Plébánia irodájában adhatják le.
  4. A gyerekeknek készített legújabb TAKI a templom hátuljából elvihető, illetve a levelezőlistára is kiküldjük, melyet a következő vasárnapra várunk vissza egy kis jutalomért cserébe. A múltkori feladatokat, illetve minden eddig kitöltött, de le nem adott feladatot várunk a vasárnapi szentmiséken (ápr. 24-25.).
  5. Pénteken (ápr. 30.) 16 órától csendes szentségimádást tartunk, a 17 órai szentmisét pedig az áprilisban elhunytakért ajánljuk fel a donneri templomban.
  6. Májusban minden 17 órai szentmise előtt litániát imádkozunk a donneri templomban 16.40-tól.
  7. Jövő vasárnap (máj. 2.) a 17 órai szentmise előtt 16.40-től a Rózsafüzér Társulat titokcserét tart a donneri templomban.
  8. Május 7-én (péntek) szentségimádási napot tartunk a Kálvária kápolnában 10-17.30-ig. Feliratkozni az INFOPONT-ban lehet. 16.30-tól vezetett szentóra lesz – közben gyónási lehetőség –, utána pedig szentmisét mutatunk be 17.30-tól szintén a Kálvária kápolnában. Mindenkit szeretettel várunk!
  9. Nyáron két tábort szeretnénk tartani, egy ifjúsági tábort Balatonszárszón és egy gyerektábort Szennán. Ezek a táborok elsősorban a plébániáink területén élőknek szólnak. Részletekről a kihelyezett plakátokon és honlapunkon (http://koine.hu/gyerektabor, http://koine.hu/ifitabor) tájékozódhatnak!
  10. Bátorítunk mindenkit, hogy kövessék közösségi oldalainkat (honlap: http://koine.hu; youtube: https://www.youtube.com/channel/UCfKKQmKCXxipPKloZmRbJRw; facebook: https://fb.com/plebaniaiunio; instagram: https://instagram.com/plebaniaiunio).