irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225  

22021.02.28., Nagyböjt 2. vasárnapja

 1. A gyermekeknek szeretnénk egy játékos lehetőséget kínálni, melyet TAKI-nak neveztünk el. Ez úgy működik, hogy a vasárnap reggeli és esti misék elején teszünk ki új feladatokat a hátsó asztalra, amelyeket a következő vasárnapi misék elejére kell visszahozni, majd a misék végén sorsoljuk a nyerteseket a helyes megfejtések közül, ők egy kis ajándékot kapnak, ha kijönnek a mise végén. A kitöltött feladatlapokat a kint lévő dobozba kell dobni (Amelyik templomban nem tettünk ki dobozt, ott a sekrestyébe kell vinni).
 2. Nagyböjti élelmiszergyűjtés lesz a rászorulók javára az elkövetkező 3 hétben. Az élelmiszer-adományokat a templomban gyűjtjük. Köszönjük mindenkinek a nagylelkű segítséget!
 3. A most vasárnapi (febr. 27-28.) szentmisék perselyadományait a katolikus iskolák javára ajánljuk fel. Köszönjük a hozzájárulást!
 4. Most vasárnap (febr. 28.)17 órai szentmisén a donneri gitáros kórus fog zenélni.
 5. Csütörtökön (márc. 4.) a reggel 7.20-kor kezdődő csendes szentmisét a papi és szerzetesi hivatásokért ajánljuk fel a donneri templomban.
 6. Pénteken (márc. 5.) 16 órától csendes szentségimádást tartunk, 16.30-tól pedig keresztutat imádkozunk a donneri templomban, az utána következő szentmisét a Rózsafüzér Társulat élő és elhunyt tagjaiért ajánljuk fel.
 7. Nagyböjtben minden pénteken 10-18 óráig kinyitjuk a Kálváriakert kapuját. Ha valaki szeretne imádkozni vagy keresztutat járni, ide bátran betérhet.
 8. Szombaton a 17 órai szentmisét élőben közvetítjük facebook oldalunkon (fb.com/plebaniaiunio). Vasárnap nem lesz miseközvetítés.
 9. Jövő vasárnap (márc. 7.) a Rózsafüzér Társulat titokcserét tart az este 5 órai szentmise előtt 16.40-től a donneri templomban.
 10. A bérmálkozásra való rövid felkészítésre még hétfőig lehet jelentkezni (március 1.). Mindenkit bátorítunk, aki még nem tette meg, viszont rendszeresen jár szentmisére. Elérhetőségek itt.
 11. Aki felnőttként szeretne megkeresztelkedni, jelentkezzen, és egyéni felkészítésben részesítjük. Aki házasságot szeretne kötni az idei évben, mielőbb jelezze felénk! Elérhetőségek itt.
 12. Bátorítunk mindenkit – aki még nem tette meg – hogy iratkozzon fel a Plébániai Unió levelezőlistájára (koine.hu/feliratkozas), ezen belül is buzdítjuk a gyermekes családokat, mivel nekik szóló tartalmakat is küldünk ki.
 13. Kérjük az adóbevallásukban jelöljék meg a Magyar Katolikus Egyházat az adó 1%-ának támogatásával. A technikai szám: 0011. Köszönjük a támogatást!