irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225  

22021.02.21., Nagyböjt 1. vasárnapja

 1. A gyermekeknek szeretnénk egy játékos lehetőséget kínálni, melyet TAKI-nak neveztünk el. Ez úgy működik, hogy a vasárnap reggeli és esti misék elején teszünk ki új feladatokat a hátsó asztalra, amelyeket a következő vasárnapi misék elejére kell visszahozni, majd a misék végén sorsoljuk a nyerteseket a helyes megfejtések közül, ők egy kis ajándékot kapnak, ha kijönnek a mise végén. A kitöltött feladatlapokat a kint lévő dobozba kell dobni.
 2. Most vasárnap (febr. 21.) Varga László megyéspüspök atya fogja bemutatni a 17 órai szentmisét, melyet élőben közvetítünk facebook oldalunkon (https://fb.com/plebaniaiunio). A szentmisén az Ificsoport gitáros kórusa fog zenélni.
 3. Lelkigyakorlatot tart a héten Fejes János atya, a nagykanizsai Jézus Szíve Plébániatemplom káplánja február 25-én Taszáron, február 26-án pedig Szentbalázson. Mindkét alkalommal 17 órától keresztutat imádkozunk, 17.30-tól pedig szentmisét mutatunk be.
 4. Nagyböjtben minden pénteken 10-18 óráig kinyitjuk a Kálváriakert kapuját. Ha valaki szeretne imádkozni vagy keresztutat járni, ide bátran betérhet.
 5. Pénteken (febr. 26.) 16 órától csendes szentségimádást tartunk, 16.30-tól pedig keresztutat imádkozunk a donneri templomban.
 6. A jövő vasárnapi (febr. 27-28.) szentmisék perselyadományait a katolikus iskolák javára ajánljuk fel. Köszönjük a hozzájárulást!
 7. Jövő vasárnap (febr. 28.) a 8.30-kor kezdődő szentmisét élőben közvetítjük facebook oldalunkon (https://fb.com/plebaniaiunio), a 17 órai szentmise pedig gitáros lesz a donneri templomban.
 8. Március 6-án Dr. Dejcsics Konrád OSB bencés atya fog nagyböjti lelkinapot tartani a donneri templomban. Mindenkit nagy szeretettel várunk! Részletek a szórólapon, melyet a templomokban tettünk ki! Az előadást és a szentmisét élőben közvetítjük facebook oldalunkon (https://fb.com/plebaniaiunio)
 9. A Kaposvári Egyházmegye Ifjúságpasztorációs Irodája online Biblia- és hitismereti vetélkedőt szervez 14-29 éves fiataloknak a Nagyböjt idején. Részletek: https://fb.com/kivi2020 Jelentkezés: ifjusagpasztoracioatgmail [dot] com február 22-éig
 10. Aki bérmálkozni szeretne, de eddig nem tette meg, jelentkezzen március 1-jéig. Aki felnőttként szeretne megkeresztelkedni, szintén jelentkezzen, és egyéni felkészítésben részesítjük. Aki házasságot szeretne kötni az idei évben, mielőbb jelezze felénk! Elérhetőségek itt: http://koine.hu/kapcsolat
 11. Bátorítunk mindenkit – aki még nem tette meg – hogy iratkozzon fel a Plébániai Unió levelezőlistájára (http://koine.hu/feliratkozas), ezen belül is buzdítjuk a gyermekes családokat, mivel nekik szóló tartalmakat is küldünk ki.
 12. Kérjük az adóbevallásukban jelöljék meg a Magyar Katolikus Egyházat az adó 1%-ának támogatásával. A technikai szám: 0011. Köszönjük a támogatást!