irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225

22020.10.18., Évközi 29. vasárnap

„Adjátok meg a császárnak, ami a császáré, az Istennek pedig, ami az Istené!”
1.    Most vasárnap (okt. 18.) a persely adományokat a missziók javára ajánljuk fel. Köszönjük mindenkinek nagylelkű hozzájárulását! Imáinkkal is kísérjük és segítsük munkájukat!
2.    Miserendváltozás! Októbertől kedden és csütörtökön reggel 7.20-kor vannak a szentmisék a donneri templomban. Ezeken a napokon este nincs mise!
3.    A Máriás imacsoport szerdánként tartja összejöveteleit. Mindenkit szeretettel várunk!
4.    Pénteken (okt. 23.), 16 órától csendes szentségimádás lesz a donneri templomban, utána az este 5 órás szentmise latin nyelvű lesz. Mindenkit hívunk, hogy együtt imádkozzunk az egyház hivatalos nyelvén.
5.    Októberben az esti szentmisék előtt fél órával, illetve a reggeli szentmisék után rózsafüzért imádkozunk. Szeretettel várunk mindenkit!
6.    Szombaton (okt. 24.) este 6-tól Ifi csoportot tartunk a donneri templom közösségi termében. Minden fiatalt hívunk, lesz dicsőítés, kötött és kötetlen beszélgetések, kiscsoportos feladatok, meg persze remek társaság.
7.    Jövő vasárnap (okt. 25.) 15.30-kor a donneri templomban lesz a következő alkalma a ministráns foglalkozásnak. Minden ministránst szeretettel várunk, illetve szívesen fogadunk új tagokat is! 17 órakor gitáros szentmise lesz.
8.    Október 26-án (hétfő) szentségimádási napot tartunk a donneri templomban 8-18 óráig. A szentségimádás alatt óránkénti váltással kérjük, ha lehetőségük van rá, akkor iratkozzanak fel az INFOPONT-ban, hogy 2-2 fő mindig legyen a kihelyezett Oltáriszentségnél, ugyanakkor szívesen várunk mindenkit, aki csak kevesebb időre tud jönni. Az utolsó órában (17 órától) vezetett szentóra lesz, utána pedig ünnepi szentmise 18 órakor. Mindenkit szeretettel várunk! Kiteszünk majd egy dobozt, abba lehet tenni imaszándékokat, amelyért imádkozunk majd a szentmisében.
9.    Szeretnénk elindítani a szentségi felkészítő hittant (katekumenátus) a Plébániai Unió területén. Szeretettel várjuk azon testvérek jelentkezését, akik felnőttként szeretnének megkeresztelkedni, elsőáldozni vagy bérmálkozni.
10.    Következő évi naptárak, kalendáriumok, hozsannák és egyéb imakönyvek az INFOPONT-ban kaphatók!
11.    A Szent Imre Plébánia személyesen kísért imahetet hirdet november 8-tól 13-ig a Manréza Lelkigyakorlatos Házzal közösen. A résztvevők naponta fél órát imádkoznak a Szentírással, és minden nap beszélnek a kísérővel. Ez a beszélgetés online történik. Jelentkezni a manreza.hu/kaposvar oldalon lehet.