irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225

22020.10.11., Évközi 28. vasárnap 

„Kelj fel és menj! Hited meggyógyított téged.”
1.    Miserendváltozás! Októbertől kedden és csütörtökön, reggel 7.20-kor lesz szentmise a donneri templomban. Ezeken a napokon este nem lesz mise!
2.    A Máriás imacsoport október hónaptól átkerül a szerdai napra!
3.    Hétfőn (okt. 12.), este 6-tól lesz az imacsoport következő alkalma, a donneri templom közösségi termében. Mindenkit szeretettel várunk!
4.    Pénteken (okt. 16.), 16 órától lesz csendes szentségimádás a donneri templomban.
5.    Pénteken (okt. 16.), 18 órától lesz a felnőtt katekézis következő alkalma, a donneri templom közösségi termében. Részletek a kihelyezett plakátokon és a koine.hu/esemenyek/felnott-katekezis-0 linken. Minden felnőttet szeretettel várunk!
6.    Pénteken (okt. 16.) lesz a „Kötelék” című előadás-sorozat következő alkalma 17.30-tól, a kaposszerdahelyi Mikrotérségi központban. Részletek a kihelyezett plakátokon és a koine.hu/esemenyek/kotelek-eloadas-sorozat linken. Minden párkapcsolatban élőt szeretettel várunk!
7.    Októberben az esti szentmisék előtt fél órával rózsafüzért imádkozunk. Szeretettel várunk mindenkit!
8.    Most vasárnap (okt. 11.) 15.30-kor a donneri templomban lesz az első alkalma a ministráns foglalkozásoknak. Minden ministránst és aki szeretne a jövőben ministrálni, szeretettel várunk!
9.    Október 26-án (hétfő) szentségimádási napot tartunk a donneri templomban 8-18 óráig. A szentségimádás alatt óránkénti váltással kérjük, ha lehetőségük van rá, akkor iratkozzanak fel az INFOPONT-ban, hogy 2-2 fő mindig legyen a kihelyezett Oltáriszentségnél. Az utolsó órában (17 órától) vezetett szentóra lesz, utána pedig ünnepi szentmise 18 órakor. Mindenkit szeretettel várunk!
10.    Szeretnénk elindítani a szentségi felkészítő hittant (katekumenátus) a Plébániai Unió területén. Szeretettel várjuk azon testvérek jelentkezését, akik felnőttként szeretnének megkeresztelkedni, elsőáldozni vagy bérmálkozni.
11.    Következő évi naptárak, kalendáriumok, hozsannák és egyéb imakönyvek az INFOPONT-on kaphatók!
12.    A Mélyben és Reményben Alapítvány fotókiállítást szervez a Takáts Gyula Megyei és Városi Könyvtárban, melynek megnyitója október 15-én lesz du. 5 órakor. A kiállítást Varga László püspök atya nyitja meg. Részletek a kihelyezett plakáton.
13.    Személyesen kísért imahetet hirdetünk november 8-tól 13-ig a Manréza Lelkigyakorlatos Házzal közösen. A résztvevők naponta fél órát imádkoznak a Szentírással, és minden nap beszélnek a kísérővel. Ez a beszélgetés online történik. Jelentkezni a manreza.hu/kaposvar oldalon lehet.