irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225  

22020.10.04., Évközi 27. vasárnap 

„…menjetek és gyümölcsöt teremjetek, és gyümölcsötök maradandó legyen.”
1.    Miserendváltozás! A most következő héttől, kedden és csütörtökön, reggel 7.20-kor lesz szentmise a donneri templomban. Ezeken a napokon este nem lesz mise! Reggel 7 órától nyitva lesz a templom, hogy aki munka előtt be szeretne térni akár csak egy fohászra, megtehesse!
2.    A Máriás imacsoport október hónaptól átkerül a szerdai napra!
3.    Most vasárnap (okt. 4.) van a Péter-fillér gyűjtés. Köszönjük a nagylelkű adományokat! (Most vasárnap este lesz a Rózsafüzér Társulat titokcseréje!)
4.    Hétfőn (okt. 5.) délelőtt 9 órakor lesz szentmise a donneri templomban, a Székesegyházi Esperesi Kerület papságával közösen. Aznap este nem lesz mise! Szeretettel hívunk mindenkit!
5.    Pénteken (okt. 9.) 16 órától lesz csendes szentségimádás a donneri templomban.
6.    Októberben az esti szentmisék előtt fél órával rózsafüzért imádkozunk. Szeretettel várunk mindenkit!
7.    Október 10-én szombaton lesz a taszári Magyarok Nagyasszonya templom búcsúja, mindenkit hívunk, hogy együtt ünnepeljünk. Az ünnepi szentmise 11 órakor kezdődik, melyet Fejes János újmisés atya fog tartani, mely után egy agapéra is hívjuk a testvéreket.
8.    Szombaton (okt. 10.) este 6 órától ifjúsági csoport lesz a donneri templom közösségi termében. Minden fiatalt szeretettel várunk erre a kötetlen együttlétre!
9.    Jövő vasárnap (okt. 11.) 15.30-kor a donneri templomban lesz az első alkalma a ministráns foglalkozásoknak. Minden ministránst és aki szeretne a jövőben ministrálni, szeretettel várunk!
10.    Szeretnénk elindítani a szentségi felkészítő hittant (katekumenátus) a Plébániai Unió területén. Szeretettel várjuk azon testvérek jelentkezését, akik felnőttként szeretnének megkeresztelkedni, elsőáldozni vagy bérmálkozni.
11.    Rendszeresen van lehetőség részt venni gyermek igeliturgiákon a szentmisék alatt a legkisebbeknek. Várjuk őket szeretettel a sekrestyében, az olvasmány kezdete előtt.
12.    Szeretettel várjuk új felolvasók jelentkezését, illetve szeretettel várjuk a ministránsokat is. Az INFOPONT-on lehet jelentkezni ezekre a szép szolgálatokra.
13.    Következő évi naptárak, kalendáriumok, hozsannák és egyéb imakönyvek az INFOPONT-on kaphatók!
14.    Elindult új honlapunk: koine.hu címen, amelyet folyamatosan frissítünk és bővítünk. Böngésszék bátran! Új email címünk: irodaatkoine [dot] hu
15.    A Mélyben és Reményben Alapítvány fotókiállítást szervez a Takáts Gyula Megyei és Városi Könyvtárban, melynek megnyitója október 15-én lesz du. 5 órakor. A kiállítást Varga László püspök atya nyitja meg. Részletek a kihelyezett plakáton.

E-mail

irodaatkoine [pont] hu