irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225  

22020.09.27., Évközi 26. vasárnap

1.    Miserendváltozás! Az október 6-i héttől kezdődően, kedden és csütörtökön, reggel 7.20-kor kezdődik a szentmise a donneri templomban. Ezeken a napokon nem lesz este szentmise!
2.    Kedden (szept. 29.) este 6-tól lesz az imacsoport, a donneri templomban. Mindenkit szeretettel várunk!
3.    Csütörtökön (okt. 1.) az esti 17 órás latin nyelvű szentmisét a papi és szerzetesi hivatásokért ajánljuk fel a donneri templomban. Mindenkit szeretettel várunk a közös imádságra!
4.    Csütörtökön a mise után tartjuk a Máriás imacsoportot, a donneri templomban. Mindenkit szeretettel várunk!
5.    Pénteken (okt. 2.) 16 órától lesz csendes szentségimádás a donneri templomban, a misét pedig a Rózsafüzér Társulat élő és elhunyt tagjaiért ajánljuk fel.
6.    Pénteken (okt. 2.) este 6-7 óráig, felnőtt katekézist tartunk a donneri templom közösségi termében. Minden felnőttet szeretettel várunk, aki szeretné elmélyíteni a hitét! Várhatóan kéthetente pénteken lesznek ezen alkalmaink.
7.    Szombaton (okt. 3.) 11 órakor Varga László püspök atya megáldja a Kossuth téren Márton Áron szobrát. Erre az ünnepélyes alkalomra és az azt követő ünnepi műsorra szeretettel hívjuk a testvéreket!
8.    Októbertől az esti szentmisék előtt fél órával rózsafüzért imádkozunk. Szeretettel várunk mindenkit!
9.    Október 4-én vasárnap lesz a szentbalázsi Szent Mihály templom búcsúja, mindenkit hívunk, hogy együtt ünnepeljünk. Az ünnepi szentmise 11 órakor kezdődik, mely után egy agapéra is hívjuk a testvéreket.
10.    Szeretettel várjuk azon testvérek jelentkezését, akik felnőttként szeretnének megkeresztelkedni, elsőáldozni vagy bérmálkozni. Szeretnénk indítani nekik felkészítő hittant (katekumenátust).
11.    Rendszeresen gyermek igeliturgiák vannak a szentmisék alatt a legkisebbeknek. Várjuk őket szeretettel a sekrestyében, az olvasmány kezdete előtt.
12.    Szeretettel várjuk új felolvasók jelentkezését, illetve szeretettel várjuk a ministránsokat is. Az INFOPONT-ban lehet jelentkezni ezekre a szép szolgálatokra.
13.    Következő évi naptárak, és kalendáriumok az INFOPONT-ban kaphatók!
14.    Elkezdődött a plébániai hitoktatás. Az időpontok megtalálhatók a kihelyezett plakátokon!
15.    Elindult új honlapunk: koine.hu címen, amelyet folyamatosan frissítünk és bővítünk. Böngésszék bátran! Új email címünk: irodaatkoine [dot] hu.
16.    Minden hónap utolsó szombatján lesz megtartva, a Gyermekre vágyók imaestje, a kaposfüredi Szent Őrangyalok Plébánián 17-19 óra között. Jelentkezni az igazi [dot] ajandekatgmail [dot] com E-mail címen, vagy telefonon (06/30 553-9194) keresztül lehet.

E-mail

irodaatkoine [pont] hu