irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225

22020.09.20., Évközi 25. vasárnap

 1. Hirdetjük, hogy minden csütörtökön a mise után tartjuk a Máriás imacsoportot, a donneri templomban. Mindenkit szeretettel várunk!Újra tartunk, rendszeresen gyermek igeliturgiát a szentmisék alatt a legkisebbeknek. Várjuk őket szeretettel a sekrestyében, az olvasmány kezdete előtt.
 2. Pénteken (szept. 25.) a megszokottól eltérően, 16:30-tól lesz csendes szentségimádás a Kálvária kápolnában.
 3. Pénteken (szept. 25.) a szeptember hónapban elhunytakért tartunk szentmisét a Kálvária kápolnában.
 4. Szombaton (szept. 26.) este 6-tól Ifjúsági csoportot tartunk a donneri templom közösségi termében, minden 14 év feletti fiatalt szeretettel várunk. Amire számíthatsz: komolyabb hangvételű eszmecsere, kötetlen beszélgetések, éneklés, imádság és persze remek hangulat.
 5. Hirdetjük, hogy október 4-én vasárnap lesz a szentbalázsi Szent Mihály templom búcsúja, mindenkit hívunk, hogy együtt ünnepeljünk, ezen az ünnepen. Az ünnepi szentmise 11 órakor lesz, mely után egy agapét is szeretnénk tartani, aki tud, megköszönjük, ha hoz enni-innivalót. 
 6. Szeretettel várjuk új felolvasók jelentkezését, akik szívesen olvasnának fel a szentmiséken. Az INFOPONT-ban lehet jelentkezni erre a szép szolgálatra.
 7. Hirdetjük, hogy kaphatóak következő évi naptárak, és kalendáriumok az INFOPONT-on.
 8. Szeretettel várjuk a ministránsokat, akik szoktak ministrálni, illetve azokat is, akik kedvet éreznek magukban, hogy végezzék ezt a szép szolgálatot az oltár körül.
 9. Szeptembertől újra elkezdődik a plébániai hitoktatás. Várjuk azon gyermekek jelentkezését, akik plébániánkon szeretnének hittanra járni. Különösen is várjuk azokat, akik templomunkban szeretnének elsőáldozáshoz járulni, vagy bérmálkozni. Az időpontok a kihelyezett plakátokon találhatók. Jelentkezési lap a hátsó állványokon található!
 10. Októbertől rendszeresen szeretnénk tartani: ministráns foglalkozást, felnőtt katekézist, felnőtt bibliaórákat, illetve újraindul az ifjúsági csoport, valamint a nyugdíjasklub is. Igényfelmérés céljából szeretnénk kérni, hogy jelentkezzenek az INFOPONT-on!
 11. Hirdetjük, hogy „Ne félj, nem ítéllek el” címmel lelkigyakorlat lesz az abortusz okozta lelki fájdalmak feldolgozására, Balatonbogláron az egyházmegyei nyaralóban (József A. u. 51.), október 22-25. (csütörtök - vasárnap). A lelkigyakorlatot Udvardyné Dr. Tóth Lilla és Udvardy Márton tartják. Jelentkezni az evangelizacio [dot] kaposvaratkatolikus [dot] hu e-mail címen lehet, legkésőbb október 1-ig. 
 12. Hirdetjük, hogy minden hónap utolsó szombatján lesz megtartva, a Gyermekre vágyók imaestje, a kaposfüredi Szent Őrangyalok Plébánián 17-19 óra között. Jelentkezni az igazi [dot] ajandekatgmail [dot] com E-mail címen, vagy telefonon (06/30 553-9194) keresztül lehet.