irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225  

22020.09.13., Évközi 24. vasárnap

1.    Hirdetjük, hogy minden csütörtökön a mise után tartjuk a Máriás imacsoportot, a donneri templomban. Mindenkit szeretettel várunk!
2.    Újra tartunk, rendszeresen gyermek igeliturgiát a szentmisék alatt a legkisebbeknek. Várjuk őket szeretettel a sekrestyében, az olvasmány kezdete előtt.
3.    Pénteken (szept. 18.) 18.30-tól lesz Hibszky Dávid orgonakoncertje, a kaposvári Jézus Szíve (Hősök) templomban. Mindenkit szeretettel várunk!
4.    Pénteken (szept. 18.) 16:00-tól lesz csendes szentségimádás a donneri templomban.
5.    Szeretettel várjuk új felolvasók jelentkezését, akik szívesen olvasnának fel a szentmiséken. Az INFOPONT-ban lehet jelentkezni erre a szép szolgálatra.
6.    Hirdetjük, hogy kaphatóak következő évi naptárak, és kalendáriumok az INFOPONT-on.
7.    Szeretettel várjuk a ministránsokat, akik szoktak ministrálni, illetve azokat is, akik kedvet éreznek magukban, hogy végezzék ezt a szép szolgálatot az oltár körül.
8.    Szeptembertől újra elkezdődik a plébániai hitoktatás. Várjuk azon gyermekek jelentkezését, akik plébániánkon szeretnének hittanra járni. Különösen is várjuk azokat, akik templomunkban szeretnének elsőáldozáshoz járulni, vagy bérmálkozni. Az időpontok a kihelyezett plakátokon találhatók. Jelentkezési lap a hátsó állványokon található!
9.    Szeptembertől rendszeres alkalmakat szeretnénk indítani: ministráns foglalkozást, felnőtt katekézist, felnőtt bibliaórákat, illetve újraindul az ifjúsági csoport, valamint a nyugdíjasklub is. Igényfelmérés céljából szeretnénk kérni, hogy jelentkezzenek az INFOPONT-ban!
10.    Hirdetjük, hogy szeptember 18-án pénteken fél hatkor lesz a „Kötelék” című előadássorozat első alkalma, a kaposszerdahelyi Mikrotérségi központban. Az előadás címe, „NEM-ek harca”, melyet Kovács Balázs és Orsolya tartanak. Az előadás alatt gyerekfelügyeletet biztosítunk. Szeretettel várunk mindenkit!
11.    Ifjúsági vezetőképző lesz Balatonbogláron, szeptember 18-20. Várjuk minden 16 és 25 év közötti fiatal jelentkezését. A részvételi díj 10.000 Ft. Jelentkezni az ifjusagpasztoracioatgmail [dot] com e-mail címen keresztül lehet szeptember 10-ig.
12.    Hirdetjük, hogy „Ne félj, nem ítéllek el” címmel lelkigyakorlat lesz az abortusz okozta lelki fájdalmak feldolgozására, Balatonbogláron az egyházmegyei nyaralóban (József A. u. 51.), október 22-25. (csütörtök - vasárnap). A lelkigyakorlatot Udvardyné Dr. Tóth Lilla és Udvardy Márton tartják. Jelentkezni az evangelizacio [dot] kaposvaratkatolikus [dot] hu e-mail címen lehet, legkésőbb október 1-ig. 
13.    Elindult új honlapunk: koine.hu címen, amelyet folyamatosan frissítünk és bővítünk. Böngésszék bátran! Új email címünk: irodaatkoine [dot] hu.
14.    Hirdetjük, hogy minden hónap utolsó szombatján lesz megtartva, a Gyermekre vágyók imaestje, a kaposfüredi Szent Őrangyalok Plébánián 17-19 óra között. Jelentkezni az igazi [dot] ajandekatgmail [dot] com E-mail címen, vagy telefonon (06/30 553-9194) keresztül lehet.

E-mail

irodaatkoine [pont] hu