irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225

22020.09.06., Évközi 23. vasárnap

1. Most vasárnap (szept. 06.) 16:40-kor tartja titokcseréjét a Rózsafüzér Társulat a donneri templomban.

2. Most vasárnaptól újra lesz rendszeresen gyermek igeliturgia a szentmisék alatt a legkisebbeknek. Várjuk őket szeretettel a sekrestyében az olvasmány kezdete előtt.

3. Pénteken (szept. 11.) 16:00-tól lesz csendes szentségimádás a donneri templomban.

4. Templombúcsú lesz Kaposszerdahelyen szeptember 12-én (szombaton), szeretettel várunk mindenkit! A program a következő: 17.15-től szentségimádás (taizéi énekekkel), 17.45-től Szűz Mária litánia, 18.00-tól ünnepi szentmise (gyermekeknek gyerek igeliturgiával), a mise után pedig egy agapéra invitálunk mindenkit nagy szeretettel, közben a gyerekeknek ugrálóvár és vattacukor is lesz. Kérjük, aki tud, hozzon enni-innivalót!

5. Jövő vasárnap (szept. 13.) lesz a donneri templom búcsúja. A reggeli és az esti mise is ünnepi lesz.

6. Szeretettel várjuk új felolvasók jelentkezését, akik szívesen olvasnának fel a szentmiséken. Az INFOPONT-ban lehet jelentkezni erre a szép szolgálatra.

7. Szeretettel várjuk a ministránsokat, akik szoktak ministrálni, illetve azokat is, akik kedvet éreznek magukban, hogy végezzék ezt a szép szolgálatot az oltár körül.

8. Újra elvihetők a heti hirdetések a templom hátsó részében elhelyezett újságospultról, illetve az INFOPONT-ról. Szeretettel ajánljuk a testvéreknek!

9. Szeptembertől újra elkezdődik a plébániai hitoktatás. Várjuk azon gyermekek jelentkezését, akik plébániánkon szeretnének hittanra járni. Különösen is várjuk azokat, akik templomunkban szeretnének elsőáldozáshoz járulni, vagy bérmálkozni. Jelentkezési lap a hátsó állványokon található!

10. Elindul az elsőáldozási felkészítés a kaposszerdahelyi plébánián. Az első alkalom szeptember 20-án lesz 10 órakor. Szeretettel hívjuk a gyerekeket 4. osztályos kortól!

11. Szeptembertől rendszeres alkalmakat szeretnénk indítani: ministráns foglalkozást, felnőtt katekézist, felnőtt bibliaórákat, illetve újraindul az ifjúsági csoport, valamint a nyugdíjasklub is. Igényfelmérés céljából szeretnénk kérni, hogy jelentkezzenek az INFOPONT-ban!

12. Ifjúsági vezetőképző lesz Balatonbogláron, szeptember 18-20. Várjuk minden 16 és 25 év közötti fiatal jelentkezését. A részvételi díj 10.000 Ft. Jelentkezni az ifjusagpasztoracioatgmail [dot] com e-mail címen keresztül lehet szeptember 10-ig.

13. Hirdetjük, hogy „Ne félj, nem ítéllek el” címmel lelkigyakorlat lesz az abortusz okozta lelki fájdalmak feldolgozására, Balatonbogláron az egyházmegyei nyaralóban (József A. u. 51.), október 22-25. (csütörtök -vasárnap). A lelkigyakorlatot Udvardyné Dr. Tóth Lilla és Udvardy Márton tartják. Jelentkezni az evangelizacio [dot] kaposvaratkatolikus [dot] hu e-mail címen lehet, legkésőbb október 1-ig.

14. Elindult új honlapunk: koine.hu címen, amelyet folyamatosan frissítünk és
bővítünk. Böngésszék bátran! Új email címünk: irodaatkoine [dot] hu.