irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225

22020.08.30., évközi 22. vasárnap

„Ha valaki követni akar engem, tagadja meg önmagát, vegye föl keresztjét és kövessen.”

 1. Szerdán (szept. 2.) este fél 6-kor szentmise a Kaposhegyi kápolnában lesz.

 2. Csütörtökön (szept. 3.), a papi és szerzetesi hivatásokért lesz az este 5-ös latin nyelvű szentmise a donneri templomban. 

 3. Pénteken (szept. 4.), 16:00-tól lesz csendes szentségimádás a donneri templomban, mely alatt gyónási lehetőség is lesz.

 4. Pénteken (szept. 4.), a Rózsafüzér Társulat élő és elhunyt tagjaiért lesz szentmise este 5-től a donneri templomban.

 5. Szeretettel várjuk új felolvasók jelentkezését, akik szívesen olvasnának fel a szentmiséken. Az INFOPONT-ban lehet jelentkezni erre a szép szolgálatra.

 6. Szeretettel várjuk a ministránsokat is, akik szoktak ministrálni, illetve azokat is, akik kedvet éreznek magukban, hogy végezzék ezt a szép szolgálatot az oltár körül.

 7. Újra elvihetők a heti hirdetések a templom hátsó részében elhelyezett újságospultról, illetve az INFOPONT-ról. Szeretettel ajánljuk a testvéreknek!

 8. Szeptembertől újra lesz rendszeresen gyermek igeliturgia a szentmisék alatt a legkisebbeknek. Várjuk őket szeretettel majd a sekrestyében az olvasmány kezdete előtt.

 9. Szeptembertől újra elkezdődik a plébániai hitoktatás. Várjuk azon gyermekek jelentkezését, akik plébániánkon szeretnének hittanra járni. Különösen is várjuk azokat, akik templomunkban szeretnének elsőáldozáshoz járulni, vagy bérmálkozni. Jelentkezési lap a hátsó állványokon található!

 10. Szeptembertől rendszeres alkalmakat szeretnénk indítani: ministráns foglalkozást, felnőtt katekézist, felnőtt bibliaórákat, illetve újraindul az ifjúsági csoport, valamint a nyugdíjasklub is. Igényfelmérés céljából szeretnénk kérni, hogy jelentkezzenek az INFOPONT-ban! Lehet vinni szórólapokat is.

 11. Az újonnan létrejött Plébániai Uniónak létrehoztunk egy facebook oldalt a facebook.com/plebaniaiunio címen, melyen egységesen lesznek láthatók, mind a négy plébánia hírei és eseményei. A régi facebook-oldal hétfőn, augusztus 31-én megszűnik. Kérjük, kövessék az új oldalt!

 12. Hirdetjük, hogy ifjúsági vezetőképző lesz Balatonbogláron, szeptember 18-20. Várjuk minden 16 és 25 év közötti fiatal jelentkezését. A részvételi díj 10.000 Ft. Jelentkezni az ifjusagpasztoracioatgmail [dot] com e-mail címen keresztül lehet.

 13. Hirdetjük, hogy „Ne félj, nem ítéllek el” címmel lelkigyakorlat lesz az abortusz okozta lelki fájdalmak feldolgozására, Balatonbogláron az egyházmegyei nyaralóban (József A. u. 51.), október 22-25. (csütörtök - vasárnap). A lelkigyakorlatot Udvardyné Dr. Tóth Lilla és Udvardy Márton tartják. Jelentkezni az evangelizacio [dot] kaposvaratkatolikus [dot] hu e-mail címen lehet, legkésőbb október 1-ig. 

 14. Hirdetjük, hogy búcsú lesz Kaposszerdahelyen szeptember 12-én (szombaton), szeretettel várunk mindenkit! A program nagy vonalakban a következő: 17.15-től szentségimádás (taizéi énekekkel), 17.45-től Szűz Mária Litánia, 18.00-tól ünnepi szentmise (gyermekeknek gyerek igeliturgiával), a mise után pedig egy agapéra invitálunk mindenkit nagy szeretettel, közben a gyerekeknek ugrálóvár és vattacukor is lesz. Kérjük, aki tud, hozzon enni-innivalót!

 15. Hirdetjük, hogy szeptember 13-án (vasárnap) lesz megtartva a donneri templom búcsúja.