irodaatkoine [dot] hu   +36/82 310-225  

22020.08.23., évközi 21. vasárnap

„Te Péter vagy, és én neked adom a mennyek országának kulcsait.”

  1. Pénteken (aug. 28.), a szokottól eltérően 16:30-tól lesz csendes szentségimádás a Kálvária kápolnában.

  2. Pénteken (aug. 28.) Az augusztusban elhunytakért lesz szentmise este fél 6-tól a kálvária kápolnában.

  3. - A mai vasárnaptól az Infópult megújult formában és kibővült lehetőségekkel áll a kedves hívek szolgálatára. A hátsó kisteremben kezdi meg szolgálatát immáron INFOPONT néven. Lehetőség van továbbra is az egyházi hozzájárulás befizetésére, valamint kaphatók keresztek, rózsafüzérek, imakönyvek, valamint az Új ember és az Adoremus kiadványok is itt vehetők át. Kérjük, ne a sekrestyében keressék ezeket a jövőben! 
    - Az INFOPONT a szombat esti, a vasárnap reggeli és esti szentmise előtt fél órával, és utána 10 perccel lesz nyitva.
    - A miseszándékok kérése továbbra is a sekrestyében intézhető.
    - A közösségi ház mosdói nyitva vannak a szentmisék előtt és alatt. Kérjük rendeltetésszerű használatát!

  4. Szeretettel várjuk új felolvasók jelentkezését, akik szívesen olvasnának fel a szentmiséken. Az INFOPONT-ban lehet jelentkezni erre a szép szolgálatra.

  5. Újra elvihetők a heti hirdetések a templom hátsó részében elhelyezett újságospultról, illetve az INFOPONT-ról. Szeretettel ajánljuk a testvéreknek!

  6. Az újonnan létrejött Plébániai Uniónak létrehoztunk egy facebook oldalt a facebook.com/plebaniaiunio címen, melyen egységesen lesznek láthatók, mind a négy plébánia hírei és eseményei. A régi facebook-oldal augusztus 31-én megszűnik. Kérjük, kövessék az új oldalt!

  7. Hirdetjük, hogy ifjúsági vezetőképző lesz Balatonbogláron, szeptember 18-20. Várjuk minden 16 és 25 év közötti fiatal jelentkezését. A részvételi díj 10000 forint. Jelentkezni az ifjusagpasztoracioatgmail [dot] com e-mail címen keresztül lehet.

  8. Szeptembertől rendszeres alkalmakkal szeretnénk indítani: ministráns foglalkozást, felnőtt katekézist, felnőtt bibliaórákat, illetve újraindul az ifjúsági csoport is. Részletek később.

  9. Hirdetjük, hogy „Ne félj, nem ítéllek el” címmel, lelkigyakorlat lesz az abortusz okozta lelki fájdalmak feldolgozására, Balatonbogláron az egyházmegyei nyaralóban (József A. u. 51.), október 22-25. (csütörtök - vasárnap). A lelkigyakorlatot Udvardyné Dr. Tóth Lilla és Udvardy Márton tartják. Jelentkezni az evangelizacio [dot] kaposvaratkatolikus [dot] hu e-mail címen lehet, legkésőbb október 1-ig. 

E-mail

irodaatkoine [pont] hu